1 jaar!!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu 1 jaar!!! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

1 jaar!!!

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

10 April 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

haaaj,

ik weet het.. weer een tijd geleden..

Ff een heel BELANGRIJK nieuwtje!! Voor degene die het nog niet door heeft.. Het is meer dan een jaar geleden dat jullie me gezien hebben haha.. 9 April ben ik op het vliegtuig gestapt.. En jaaaaah, het is 9 april geweest.. Marije heeft haar jaar overleefd;)

ik werk nog steeds veel.. en de kids helpen ook niet echt mee..

De meisjes zitten in hun "terrible 2" en ze luisteren voor geen meter.. het zijn net pubers.. naja voor zover ik weet hoe pubers zijn;)..

Nu ben ik dus met een nieuwe methode begonnen.. de jongens krijgen aan het einde van de dag een "glow in the dark ster". Alleen als ze zich goed gedragen. Dus de 1ste dag kreeg Caden er wel 1 en Tucker geen. De volgende dag vond Tucker het oneerlijk. Maar ik heb hem uitgelegd dat het zo kon veranderen. En dat hij er misschien 1 zou krijgen en Caden niet. En dat begreep hij. Dus die methode werkt heel goed. Ze helpen me nu heel goed met de meisjes. En tucker gaat minder met iedereen in discussies. Maja we zijn pas Dinsdag begonnen. Dus we zullen zien hoe het gaat.

Met de meisjes doe ik een andere methode. De meisjes krijgen elke x een stempel.. Maar ik gelof dat het zo op dit moment ff niet echt boeit. In het begin wel. Maar vandaag werkte niks.

Vandaag zijn de meisjes en ik naar gymnastiek geweest.. En die lerares is zoooow aardig.. nog even en ik wordt heeeel arrogant.. Ze zei dat ik zoooow geweldig was en dat ik de beste Nanny was die ze kende. Dus ik dacht maar bij mezelf. Dan ben ik vast de enige Nanny die ze kent hahaha.. Maja ze vind de meisjes ook helemaal geweldig..

Verder zei John (de schilder) vandaag ook dat ik de beste Nanny was die hij kende.. Ik ben ook zo goed hahah..
Ja, we hebben 3 weken schilders in huis gehad. 1 met de naam John. Hij is wel grappig.. kun je goed mee lachen.. hij zei dat mijn vader op Arnold Schwarzenegger leek haha.. nou weet ik niet of hij dat met stem bedoeld of uiterlijk.. Hij had even met mijn vader gepraat via skype en cam hahah..
Maar de andere schilder heet. Woody. Naja zijn volledige voor naam is Cotton Woody.. haha.. ik vond het wel een grappige naam. Dus mocht iemand nog een baby naam nodig hebben.. Dat is misschien een idee..

Aankomende Zondag hebben we Caden's verjaardagsfeestje. En hij heeft er heel veel zin in.. Ik niet echt.. Want op dit moment ben ik toe aan een hele lange vakantie.. Maar nog ongeveer 140 dagen en dan heb ik een hele lange vakantie haha.. niet dat ik aan het aftellen ben hoor;).. ik weet de datum nog niet.. maar het zal ergens eind augustus worden. Maar dat wist iedereen wel...

En voor degene die graag de datum willen weten dat mijn ouders en broertje hier zijn.. Ze komen op 29 april rond half 7 's avonds (CO tijd) aan. En gaan op Donderdag 8 mei 8 uur 's avonds (CO tijd) weer naar huis.

Nou.. ik hoop dat ik weer genoeg verteld heb.. Bedankt voor jullie berichtjes!!

doeidoei..

liefs Marije

• 11 April 2008 - 13:49

Michelle:

jaja de tijd vliegt voorbij! Leuk die methode's die heb ik ook wel eens gezien bij super nanny ofzo.

Nou ja ik wens je in ieder geval veel plezier met je ouders en broertje en ik wens je ouders ook veel plezier daar helemaal in Amerika ;)

Geniet er allemaal maar van!

x Michelle

• 12 April 2008 - 07:28

Annette:

Goedmorgen,

Ja ja alweer een jaar. Ik zie jullie hier zo nog zitten op de bank......Fijn dat je het nog steeds leuk vindt ondanks alle ups en downs.Binnenkort zal ik eens een keer naar de zolder gaan en effe met je op skype(maar niet op de webcam :-))

Liefs en groetjes
    Annette

• 12 April 2008 - 14:55

Annemarie En Jos:

Hallo Marije!!

Gaaf he dat je ouders en broer(tje) binnenkort al komen?!
    Overigens nog gefeliciteerd met hun trouw jubileum.
    Leuk dat het je zo goed gaat, hadden we ook niet aan getwijfeld.
    Omdat we weten dat je er eentje van:" niet zeuren maar aanpakken bent".
    Groetjes and have fun.

Annemarie en jos

• 12 April 2008 - 19:31

Jan&Elly:

Eindelijk een berichtje van je buren. Wat goed van jou, een jaar alweer in de states. We gaan je toch wel missen hoor met je gezellige gebabbel, dat nou eenmaal via e-mail veel moeilijker gaat. Maar je hebt je niet verveeld, vakantie met Mike, een nieuwe studie en binnenkort komen je ouders en broer. We wensen je nog veel sterkte en hou vol.
    Tot ziens

• 27 April 2008 - 16:58

DENNUS HET BROERTJE:

HEEEEEEEEEJ ZUSSSIEEEEEE NOG 2 DAGEN EN DAN BEN IK ER:d:d:dXD DONDERS VEEUUL ZIN(h)(h)(h)morgen nog ff dagje werken:(:(maarjah heb je mangsssssssss IK SPREEK JE DINSDAG EN ZET BIER MAAR KOUD(STIEKUM DAN HE:p) KUSSSJJJEEEE

• 28 April 2008 - 21:35

Alice En Jos:

marije, we vinden het super hoe jij dat doet daar zover van huis al meer dan een jaar. Je zult er mentaal flink zijn door gegroeid. Nog een dag en dan kan je je familie weer omhelzen. Heel veel plezier en geniet ervan. liefs Alice en Jos.