Nantucket (deel 2)
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
16 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Ik moet eerlijk zeggen. Na de 1ste paar dagen werd het een stuk rustiger in Nantucket.
Dinsdag zijn we naar het strand geweest. Daar hebben ze de as van een opa uitgestrooit. Ik geloof dat het Kirby's opa was. Hij vond de vuurtoren genaamd: Brand Point helemaal leuk. Dus hebben ze daar "afscheid" genomen.
Ik ben maar op een afstand gebleven want ik vind niet echt dat dat iets voor mij is.
Daarna zijn we naar een kinderstrand geweest voor een uurtje. Nadat uur heb ik de meisjes mee genomen naar huis voor hun middagdutje. En jeff en kirby hebben de jongens mee genomen naar een ander strand met meer golven en schelpen enzo.
Na het strand zijn we naar een golfclub geweest om wat te eten. Zijn we geweest met de hele familie. En ik mocht op zo'n leuke plaats zitten. Ik zat bij 9 kleine kinderen aan tafel. Waaronder de 4 van ons, en dan nog 5 kleine kids. Nooooouuuuw, wat was dat leuk. ;)
Ik voelde me echt een lid van de familie (niet dus)
Maja op woensdag was het een regenachtig de dag. Ik dacht ff dat ik in Nederland was;)... we zijn toen maar naar de stad geweest. Want we konden niet naar het strand;).. was wel ff gezellig.
Ff paar leuke dingen gehaald als aandenken.
Op donderdag hebben we weer een dagje strand gehad.
En vrijdags gingen we weer naar huis. Dit keer zonder problemen..
Ik ben nu aardig druk met inpakken en scrapbooken. Want ik ga DONDERDAG NAAR HUIS.... whaaaaaaaaaaaa,
Ik kan het echt nie geloven. We hebben het er hier wel over. En ik ben ook druk bezig met alles te regelen enzo. Want ik heb ook al mijn bankrekening stop gezet.
Ik heb vrijdag laatste etentje gehad met jeff's moeder en broer. En morgen ga ik "brunchen" met de ouders van kirby en natuurlijk kirby, jeff en de kids;)...
Woensdag ga ik nog uit eten met jeff en kirby en de kids... En dan is het zover... Vind het heel raar..
we zullen zien hoe het gaat..
Ik zie jullie snel!!!!! Tot volgende week;)
Liefs Marije
17 Augustus 2008 - 11:38
Felix:
We zien je vrijdag. Pikken je op om 09.15 uur.
Nog veel plezier en ik kijk uit naar vrijdag.
Pa -
17 Augustus 2008 - 16:26
Harold En Tini:
Dag Marije,
Wij wensen je sterkte bij het afscheid nemen maar zien wel uit naar je terugkomst. Wij wensen je een goede reis en hopen je gauw weer te zien.
Groeten van Harold en Tini. -
17 Augustus 2008 - 19:52
Nicole:
Nou Marije,
Veel sterkte nog even die laatste paar dagen en een hele goed reis gewenst.
Ik zie je weer als je thuis bent..
liefs Nicole -
18 Augustus 2008 - 13:05
Ine:
Hoi Marije,
Een hele goede reis terug naar huis gewenst.
Groetjes Ine -
18 Augustus 2008 - 17:58
Annette:
Hoi,hoi
Bij deze sluit ik aan in de rij om je een hele goede vlucht te wensen en sterkte bij het afscheid nemen van de kids en family
Zodra je tijd heb zie ik je hoop ik wel een keer verschijnen met Mike
GOEDE VLUCHT
en tot gauw