Nantucket (deel 1) - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu Nantucket (deel 1) - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

Nantucket (deel 1)

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

04 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

hoi,

okej dit is Nantucket deel 1.. Ik heb sinds zaterdag ochtend 05.00 uur genoeg mee gemaakt voor een verhaal dacht ik zo..

Op zaterdagochtend om 4.45 ging mijn wekker. Om 4.55 komt Kirby me vertellen dat ik nog een half uur langer in mijn bed kan liggen. (we zouden eigenlijk om 5 uur weg gaan).
Om kwart voor 6 zitten we in de auto naar het vliegveld en we moesten rennen naar de "gate" omdat we zo laat waren. Maja is hun probleem. Eenmaal in het vliegtuig was alles goed.. We zijn toen naar Atlanta gevlogen. Daar hadden we ongeveer een uur om over te stappen. Iemand van het vliegveld zei dat we naar een bepaalde gate moesten. Anders dan ons ticket. Dus wij doen dat braaf.. blijkt het helemaal niet waar. Dus weer terug..
Om 13.15 (atlanta tijd) zitten we in het vliegtuig. Maja blijkt dat het weer aan de oostkant van het vliegveld heel slecht is. Dus we moeten via een andere kant de lucht in. En dat bleek dus FILE. Want alle vliegtuigen moesten die kant op. Meer dan een uur later gingen we eindelijk naar de "runway" en intotaal anderhalfuur later zaten we in de lucht..

Wij dus ongerust dat we onze aansluiting in Boston zouden missen. Dus eindelijk in Boston aangekomen rond uurtje of 5. Ik en Jeff hebben spullen opgehaald want het kon niet in 1x door gestuurd worden. En Kirby wou ons inchecken.
Daar zeiden ze dat ons vliegtuig vertraging had. Dus dat we genoeg tijd hadden om het te halen. Wij dus naar onze "gate". Waar bleek dat ze helemaal geen info hadden over wat onze vlucht tijd zou worden.
We hebben ongeveer 3 uur aangehoord: Nog even wachten, Nee we kunnen niet meer, Ow het is bijna jullie beurt, Nee ze vliegen niet meer... En 3 uur hebben ze echt definitief aangegeven dat we niet konden vliegen. Want de lampen op het vliegveld in Nantucket waren KAPOT. Dus om 9uur hebben we geprobeerd onze bagage te zoeken.. En een hotel te boeken.. het heeft een tijd geduurd.. en kirby is blijkbaar in huilen uitgebarsten want ze kon het niet meer aan.
Maar we hadden een hotel, geen bagage maar wel een hotel. Wij met z'n allen naar het hotel en om 11 uur lag iedereen in bed. Om vervolgens om 6 uur weer uit bed te gaan. Dat is 4 uur denver tijd. Dus dat was heeeel gezellig.
Ik, Jeff, Kirby en Rowan hebben een rotnacht gehad. Eerst konden we niet in slaap vallen en daarna werden we elke x wakker... dus was heel vaag..
maja de nacht was nie lang;)

Op zondag waren we rond 7 uur op het vliegveld. We hadden een halfuur vertraging. En toen zaten we in een itsiebitsievliegtuig (zoals de meisjes het noemen) er kunnen in totaal 10 mensen in.

Toen we daar aan kwamen zijn we een uur later naar het strand gegaan.. Hele strand echt serieus het hele strand ligt vol met schelpen...!!
Doet zeer aan je voeten.. maja niet zeuren he;)

Daarna kwamen we weer terug.. gegeten en ff "gespeelt" en op naar bed!!

Vandaag (maandag) zijn we fietsen wezen huren. En hebben ze besloten om 8 miles te fietsen.. was 12.8 km (ff opgezocht op internet)

Ik fietste voornamelijk met de familie uit alaska. Sassan en Kristy (ouders) Maya (6) en Leah (2).
Voor de meisjes Leah, Rowan en Finley hadden we de fiets wagentjes.
Owja jeff en kirby gingen niet mee, die waren golfen.
We zijn ongeveer half uur aan het fietsen (en "mijn" meisjes schreeuwden de hele tijd).
En toen zag ik kristy band leeg lopen.. Die reed op een tandam met Maya. Dus wij de winkel opgebelt want je krijgt geen plakspullen mee. Ze willen niet dat je de band plakt ofzo heel vaag. Zaten we aan de zijkant van de weg.. 3 volwassenen en 6 kids. 3x 2-jarige 1x een 6-jarige en 2x 7-jarige.. maja..
Toen eindelijk de band geplakt. En konden we weer verder..

Eenmaal aangekomen in Consin (geloof ik) hebben we ff snel wat gegeten en daarna zijn we naar het strand gegaan... eerlijk waar.. er staan een paar huisjes er is een strand en 1 winkel owja en een postkantoor..

maar in ieder geval, wij naar het strand geweest. Daarna hebben we ijsjes gehaald en toen zijn we weer terug gefietst. Sassan was zo aardig om Rowan in zijn wagentje te stoppen zodat ik niet beide meisjes hoefde te trekken.
Tucker fietste achter mij, en in 1x zegt hij.. Marije je hebt een lekke band.. Dus ik denk: haha, grappig. Maar dan hoor ik een raar geluid bij mijn wagentje.. En ja, ik had een lekke band met mijn wagentje..
Dus Sassan heeft Finley ook in zijn wagentje gepropt.. Echt serieus het is een wagentje voor 2 maja ze is zo dun.. ze kan voor half door:P:P:P..

Ik had een leeg wagentje.. want irritant was omdat we dondersveel tegen wind hadden.. dus ik werd steeds tegen gehouden door die stomme wind..
Caden was heel moe... en dat zei hij ook.. Tucker was moe maar wou het nie toegeven.. hij begon bijna te huilen omdat hij niet sneller mocht fietsen.

Achja.. Kathleen (kirby's moeder) heeft de fietsenwinkel gebelt. En die zouden komen om het te plakken. Maar we kunnen moeilijk weer met 6 kids aan de zijkant van de weg gaan zitten. Dus we hadden ons voor genomen om gewoon te blijven fietsen anders kwamen we nooit thuis.

Toen we echt 1 straat van ons huis waren. Belde die gast van de fietsenwinkel of we nog steeds op die lange straat waren. Ik zeg, nee we zijn nu bijna thuis. We kunnen niet wachten met zoveel kinderen. En ik denk dat hij op en neer is gereden om te kijken of hij ons zag. Maja sorry voor hem dan maar. Had hij maar beter op moeten letten want hij wist duidelijk dat we met 2 fietswagentjes waren en 1 tandem. en tja, wie rijdt er nu met 2 fietsenwagentjes en een tandem.

Achja, dat ook weer overleefd. Was wel gezellig.. Maar een beetje zinloos fietsen;) om een strand te zien (wat ze in nantucket over al hebben:P want het is een eiland;)) en om 1 winkeltje te zien.. maar weer een ervaring rijker toch;)..

Toen we thuis kwamen hebben we iedereen een bad gegeven.. en laten eten en toen was het bedtijd:P... vond ik;).. jeff en kirby zijn uiteten met een paar familieleden.. dus ik alle kids mooi op tijd in bed gelegd...

Morgen (dinsdag) gaan we naar het strand. Naar een vuurtoren en daar gaan we Opa Larkins as uit strooien.. dat is nou iets wat ik ECHT wil mee maken hier in Amerika;).. Hij is 1,5 jaar geleden overleden geloof ik. En hij is Kirby's opa. Maar ik geloof dat die vuurtoren zijn favoriete plek was.. Het enige waar iedereen steeds over praat is: Het huis in frisco.. Caden ziet zijn geest in dat huis. Ik weet nie of het waar is.. Maar hij praat er regelmatig over.. Dus iedereen hoopt dat nadat zijn as is uitgestrooit dat het over is..

we zullen zien;)...

Morgenavond hebben we een barbeque op een golflcub geloof ik. Het is in ieder geval een "club" normaal gesproken als ze hier zeggen club dan bedoelen ze golfclcub..

dus ook weer drukke dag..

Owja, het eiland.. het eiland is wel geinig.. maar alles is van die 1 baans straatjes.. Dus je kunt maar 1 kant op.. Heeeel irritant.. Je komt 1 weg en je moet een compleet andere weg terug..

Maar op zich is het wel geinig.. Niet iets voor mij.. maar voor een week is het wel leuk..

Okej, ik ga stoppen.. het is half 9 denver tijd. Maar half 11 Nantucket tijd.. En ik vond het mooi geweest.. dus ik spreek jullie later wel weer..
owja ik heb hier wel internet dus e-mailen ofzo kan gewoon. En berichtjes achter laten op de site ook. Want ik lees ze wel;)..

naja ik stop.. doeidoei.. hoop dat jullie het beetje leuk verhaal vonden..!!

Doeidoei,

Liefs

P.s. Meneer W uit E de groetjes;)

• 05 Augustus 2008 - 18:45

Elly & Jan:

Dus met een vliegtuig kun je ook in de file staan. Wat een avonturen met de kids, met vliegen, fietsen en naar het strand. Wel gek dat je de banden niet zelf mocht plakken. Je maakt vele mooie reizen en maakt zoveel mee, dat zul je nog wel missen straks in Hengelo. Je bent er nu snel weer, dus tot over 2 weken. Nog een goede terugreis en veel succes verder.