halllloooow.. - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu halllloooow.. - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

halllloooow..

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

29 April 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

hoihoi..

sorry dat ik zo laat een berichtje schrijf... maar vorige week was mijn week echt hectisch.. heb veel gewerkt beetje extra gewerkt zodat ik deze week wat extra vrij kon hebben. Want jaaaaaaaaaaaah, ik haal vanavond om half 7 (deze tijd) mijn ouders op van het vliegtuig..

Ik heb de laatste 2 weken ook heel veel gescrapbookt. Ik was gestopt omdat ik niet wist hoe ik alles naar huis ging krijgen. Maja in 2 weken heb ik een hele boel gescrapbookt en heb er nu 3 af..

dus die komen naar huis toe.. maar jullie mogen ze nie zijn ahaha.. ik laat ze zelf zien als ik terug ben;)..

naja Emma is 2 weken geleden vertrokken. En dat weekend heb ik met haar vriendinnetjes rond gehangen.. naar het park en film geweest..

dit weekend heb ik rustig aan gedaan aangezien het al druk genoeg wordt deze week.. ik heb wel ff kado's gehaald voor mijn ouders.. haha.. hoop dat ze het leuk vinden;);)..

is toch wel raar om ze weer terug te zien naar 1 jaar. Maja we zullen zien hoe erg ze zijn veranderd als ik ze weer zie.. of naja zoals mijn ma zegt. in de armen sluiten haha..

maja wat heb ik dit weekend gedaan?? ik
ben uit eten geweest met de familie.. En had verwacht dat ik op de kinderen moest letten.. maar omdat jeff's ouders en broer met ons mee waren. Hoefde ik geen aandacht aan de kids te besteden..

Op zondag zijn Chris en Christen langs gekomen met hun kinderen. Jack en Preston. En hun nieuwe Au-pair Maria. Ze komt uit Brazilie. En is een leuk meisje. Ze kwamen hier voor een "dinner". Aangezien ze wouden dat de nieuwe aupair wat nieuwe mensen leerden kennen.. Maja aan mij heeft ze vrij weinig aangezien ik deze week toch geen tijd voor haar heb..

naja ik ga maar stoppen.. want zoveel boeiends heb ik nie te vertellen.
Komt volgende keer wel weer;)..

doeidoei

• 29 April 2008 - 14:45

Lisa:

Hee Marije,

Leuk dat je ouders langskomen! Veel plezier met ze!

Groetjes, Lisa

• 29 April 2008 - 16:36

Edith Beuvink:

Hoi Marije,

Wij wensen je heel veel plezier met je ouders en broer!!! We hopen dat ze een goede reis hebben gehad. Geniet van elkaar!!
    Groetjes van Paul en Edith

• 29 April 2008 - 19:26

Danielle:

hey meissie..

Veel plezier met je ouders!
    en maak er een leuke tijd van..

Liefs Danielle

• 01 Mei 2008 - 17:49

Nicole:

familie Zanderink we wensen jullie samen een hele fijne week toe!!

groetjes Nicole and family

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.