lang verhaal - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu lang verhaal - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

lang verhaal

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg Marije

17 Maart 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hoihoi,
Okej, ik weet het ik heb een hele lange tijd niets op mijn site gezet. Maja ik heb wel een goeie reden. Mijn uren zijn de laatste tijd steeds over mijn 45 uur. Ik weet het, het mag officieel niet maja ik kan het ook niet helpen. Mijn gastouders zitten op dit moment gewoon in een drukke tijd. En ik ben wel weer zo’n schatje dat ik wel meer werk. Het is voor mijn bankrekening ook wel beter;).. haha

Ik zal jullie ff zeggen dat ik naar 2 films ben geweest in 1 weekend. 2 Weekend geleden zijn. Emma en ik zijn op vrijdagavond naar definitely, maybe geweest. Het is wel een leuke film maar is wel een beetje langdradig.
De dag erna zijn we naar een nieuwe bioscoop geweest. En we hebben $14,- betaald voor een kaartje. Maar dan ben je een VIP-gast Hahaha.. Dus we hadden super goeie stoelen. Waarin je heerlijk naar achteren kunt leunen. En zelfs een soorte voetensteuntje. Daarnaast krijg je een ober voordat de film begint. Ze brengen je wat je ook maar wilt hebben. Sommige dingen moet je extra voor betalen. Maar zoals popcorn en frisdrank zit bij de prijs in. En je mag zoveeeeeeeeeeel hebben als je maar op kan;).. owjah we zijn naar de film: The other Boleyn Girl geweest. En wij gingen echt op in de film.
Ik moet echt zeggen en Emma ook: het is een super goeie film. En wij vinden dat je die in de bioscoop moet zien. Of op breedbeeld met surround sound.
Wat is er verder gebeurd. Owjah, ik moet op dit moment eerlijk bekennen. Ik schrijf dit dus nu op school. Moet je nagaan hoe ik met mijn tijd zit haha.. Ik zit nu gewoon in mijn psychologieles maja het is heel saai. En we moeten 2,5 uur luisteren naar onze lerares. Echt super saai. Dus doe ik dat maar ff tussendoor. IK weet het het is niet echt goed van mij. Maja het boeit me niet echt meer want krijg er toch geen cijfer voor..

Maja nu weer verder met mijn verhaaltje.. Vorige week was echt zwaar. Ik heb dus overdreven veel gewerkt. En Jeff en Kirby vertrokken zondags om voor het werk even naar California te gaan. Zulk werk wil ik ook wel hebben;););) Kirby’s moeder kwam mij dus helpen met de kinderen. Nou ik heb het nog nooit zo zwaar met ze gehad. Als Tucker iets niet voor elkaar kreeg bij mij ging hij naar oma en andersom.. En jullie weten het.. Je krijgt bijna alles voor elkaar bij oma’s.. ;) dus dat was wel beetje irritant.. Maja wat bleek later nou.. De kids waren dus zichzelf niet. Dus ik ga maandagavond naar school kom ik terug. Zegt Kathleen dat 3 van de 4 kids koorts hebben..dus het is ook niet zo raar dat ze niet zichzelf zijn. Nou Tucker was op dinsdag de enige die nog ziek was. En hij had al meer dan een week koorts ongeveer om de dag. Dus Katheel heeft hem mee genomen naar de dokter. En die zei dat hij een Ammonia had. Dus hij aan de medicijnen. Nu is een Ammonia of gelijk aan de griep of erger.. ik weet het niet meer. Maja hij is nu weer helemaal beter. Dinsdagnacht kwamen Jeff en Kirby thuis en ze hadden kado’s mee genomen. Zelfs voor mij haha.. ze hadden een zwart vest gehaald bij Disneyworld . En op het vest staat Tinkerbell van Peter Pan haha.. is wel cool;)

Verder zei mijn moeder donderdag dat mijn neef Tom in denver was. En normaal gesproken woont hij in Detroit maar hij was hier met zijn vriendin. Want zij had een cursus hier. Dus hij had mij gesmst en ik hem smssen. Bleek dus dat hij die niet kreeg. Maja op zaterdagavond belde hij. En toen zijn we even wat met z’n 3-en gaan drinken. Heb ze even een klein beetje van het huis laten zien. En ze vonden het groot haha.. wel jammer dat ik ze niet alles kon laten zien. Maja ze kwamen om half 10 en heel vaag maar iedereen lag al in bed behalve ik. Maja het was gezellig. Leuk om een x familie te zien in de USA haha..

Afgelopen zondag heeft Tucker zijn verjaardag gevierd. Ik weet dat ze een pinata hebben gehaald. En pizza, schildpad cake. Ik heb de meisjes gewoon mee genomen en ben er niet bij gebleven. Kirby vond dat ik me beter bezig kon houden met de meisjes. Vond ik geen probleem want de keuze tussen 2 2-jarige of 17 6-jarige dan is het wel makkelijk toch;) maja ik was wel op tijd terug zodat ik tuckers reactie kon zien op HET KADO. Hij kreeg een SCHILDPAD haha.. hij gilde echt hard.. zie je soms wel eens op tv als 16-jarige kids een auto krijgen.. nou zo reageerde hij ook haha... echt grappig..
Caden vond zichzelf wel zielig want hij kreeg geen kados op die dag. Hij viert zijn feestje over 3 weken ofzo.. Dus ik heb mijn kados maar gegeven.. een lunchbox (die oude van hun was echt kapot), 2 boeken, cd en een zakje haribo;) haha.. maja ze vonden het helemaal top..
Kirby is op dezelfde dag jarig als de jongens. En heb met de kids met textielverf geverfd op textiel en allemaal in een aparte lijst gedaan. Kan ze leuk op hangen op haar kantoor.

Maja ik heb nu eigenlijk niks meer te vertellen..

Owjah wacht.. Woensdag gaan ze een muur uitbreken. En ze gaan deze week of volgende week ook beginnen met verven.. Heel leuk ben ik een keer alleen thuis.. en dan krijgen we dit.. dus elke ochtend op tijd mijn bed uit. Maja ik ga misschien wel ff langs bij mijn Amerikaanse opa en oma. Want ze hebben me in 1 week ongeveer 10x uitgenodigd om te blijven slapen hahaha..

Noujah nu ben ik echt klaar..

Hej doe eens gek en laat eens een berichtje achter;)

Thanks..

Liefs Marije..

p.s. weten jullie dat ik hier al ruim 11 maand zit!! Jeeeeej!!

• 18 Maart 2008 - 19:36

Michelle:

Heeeeeeeeeeej Marije!

laat ik dan maar eens degene zijn die gek doet :P

Het gaat zo te horen nog steeds goed met je! Met mij ook hoor! Vermaak me ook zo heerlijk hier op Curacao, ben wel heeel dichtbij! denk is iets van 5 uur vliegen ofzo. dat gok ik tenminste! haha!

Je moet echt niet te hard werken! Maar ook lol maken!

-X- Mies

• 18 Maart 2008 - 21:48

Nicole Hoofdmuts:

Ja Marije ,k ben het met Michelle eens; je moet even weer iets meer tijd voor jezelf maken.Fijn dat alles nog goed gaat aan die kant.

Ik begin behoorlijk te groeien.Week 30 alweer van mijn zwangerschap.Ik ben deze week minder uren gaan werken.Nu nog 5 uur per dag..
    Caitlin is een echte bijna 3 jarige.(Erg mondig ook..)

Nou doe het lekker rustig aan en we spreken elkaar nog wel weer.

liefs Nicole

• 19 Maart 2008 - 15:03

Edith Beuvink:

Ha die Marije, nou ik doe iets heeeeel geks en schrijf je maar even, zo te lezen heb je het nog steeds naar je zin, heerlijk toch?? Over een tijdje komen je ouders en broer om te bekijken hoe je momenteel leeft. Je maakt lange dagen maar je krijgt er veel voor terug. Zijn ze al bezig met de brekerij en ga je nog logeren, is weer iets anders toch, leggen ze jou in de watten!!! Volgens de weergoden krijgen we een witte pasen i.pv. een witte kerst en we zijn toch allemaal aan wat warme zon toe. Ik ga eind van deze maand met een van mijn vriendinnen een weekje naar Tenerife, vitaminen ophalen, vervelend he. heb er zin in. Ik wens je een fijne pasen en tot schrijfs

• 22 Maart 2008 - 22:04

Wilma H.:

Hai Marije we zitten (je ouders en wij)net te kaarten. jemoeder heeft weer gigantisch vals gespeeld. (ha ha) maar dat weet je wel.
    Je hebt bijgetekend heb ik gehoord. Knap hoor. Nou nog paar weken komen ze gezellig naar je toe. (zorg dat ze de caravan in Spanje laten staan anders kunnen we niet meer kaarten> hele fijne tijd samen en wespreken elkaar nog.Doeiiiiiiiii !!!!!!!!!!!

• 23 Maart 2008 - 18:44

Harold En Tini.:

Dag Marije,
    Een paasgroet uit Geesteren.Die 11 maanden lijken wel omgevlogen. Tenminste vanuit deze kant van de wereld. Zo te horen maak je nog steeds weer nieuwe dingen mee. Je verheugt je vast al op het bezoek van je familie. Lijkt me een geweldige ervaring.
    We hebben hier geen echt paasgevoel.Het is hier koud en net sneeuwde het nog. Daarom hebben we er vandaag ook maar een slome dag van gemaakt. Hier is verder niets nieuws te melden. Hou je haaks.
    groetjes Harold en Tini.

• 24 Maart 2008 - 19:18

Yvette:

Hoi,groetjes uit Enter.Zie wel dat het met jou goed gaat . Hier ook, Bart en Anique hebben verkering . Kun je in augustus bewonderen . Veel plezier in April met je ouders en Dennis(35 Nachtjes'Leuk jouw vriend. Die ga ik bewonderen !! Ha Ha!! Groetjes veel liefs yvette en kids

• 08 April 2008 - 20:23

Alice:

hoi Marije,
    Van harte gefeliciteerd met je ouders .
    Ben vanavond geweest.We mochten even komen koffie drinken ( + gebak ) ,want het grote feest komt als jij weer thuis komt.
    Ik vind het ontzettend leuk dat je Tom en Yana daar in het verre Denver hebt ontmoet en gezellig wat gedronken hebt.Yana is ter ore gekomen dat er nog meer schoenenfreaks in de familie zijn . Zo hoor je nog eens wat over de grens ! Binnenkort is het zover dan zie je je familie weer . Geniet ervan .

Succes met alles wat je doet.!!!!!!

Liefs,

Alice.

• 10 April 2008 - 13:23

Wim En Karin:

leuk om je eens weer eens gezien te hebben bij je ouders. Leuke jurk
    Nog even en dan komen ze naar je toe. Maak er een leuke tijd van.

groetjes Wim en Karin