weer 2 weken voorbij..
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
27 Februari 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Tijd vliegt echt voor bij.. maja daar ben ik ook wel blij mee..
hoe gaat het daar? hier gaat alles weer toppie..
De meisjes zijn eigenwijs.. de jongens trouwens ook.. Caden keek vorige week naar geweren op google. En hoorde dat hij vandaag naar Girls buts keek... jaaaaah en dan voor een bijna 7-jarig jochie.. De jeugd van tegenwoordig;)
2 weekenden geleden was ik het weekend vrij.. ik mocht wel mee naar de bergen en dan kon ik Kristy, Maya en Lea zien (de familie uit Alaska) en ik wou ze ook wel zien. Maar niet op mijn vrije wekend.. Dus ik was lekker het hele weekend vrij.. en heb eigenlijk weinig uit gespookt. Beetje op de pc gezeten, filmpjes gekeken, gewinkeld en gewoon genieten;)...
Maja deze week moest ik weer gewoon 45 uur werken.. de jongens zijn de laatste tijd wel heel veel vrij..
Ik geloof dat mijn verlenging erdoor is.. vorige week konden ze het nog niet accepteren doordat mijn "begeleidster" weer eens te laat was.. maja alles is nu ingeleverd.. en geloof dat het er nu door is.. dus marije blijft nu officieel tot augustus. Nu is het alleen nog de vraag welke datum ik naar huis ga. Want school begint op 18 aug. en ik wou eigenlijk 1 of 2 weken later naar huis gaan maja. ik moet maar eens met jeff en kirby om de tafel gaan zitten.
Verder heb ik dit weekend een aupairmeeting gehad. Eindelijk sinds oktober.. (geloof ik) maar iedereen stond in groepjes bij elkaar.. en omdat ik zoveel maand nie ben geweest kende ik niemand echt meer.. er zijn heel veel nieuwe aupairs gekomen.. dus alle landen stonden bij elkaar.. duitsers, brazillianen en thaise.. eerst stond ik bij de duisters maja het blijkt dus dat de brazilianen wel cool zijn.. dus ff afwachten of dat wat wordt..
verder school is moeilijk.. maja zolang ik aanwezig ben in de klas vind mijn lerares het allemaal wel best.. ik hoef geen opdrachten of testen te doen dus daar heb ik dan wel mazzel mee..
iedereen is druk bezig met de jongens verjaardag.. ze gaan een apart verjaardags feestje geven. En ik geloof (het is nog niet 100% zeker) maar waarschijnlijk krijgt Tucker een schilpad.. Wooow haha.. En Caden weten ze niet echt wat voor. Dus ben benieuwd wat dat wordt.
owja, jeff en kirby hadden een binnenhuisarchitect laten komen afgelopen vrijdag.. en ze willen alles verven (behalve de slaapkamers) wanneer hun in Mexico zijn haha.. dus ik zit met de schilders;) maja morgen komt de gene kijken die het huis heeft gebouwd. En dan gaan ze beslissen of ze een muur gaan weg halen.. precies voor mijn kamer.. als je mijn kamer uitloopt.. heb je een best grote hal/kamer.. Maar er wordt niks mee gedaan.. dus ze willen dat bij de tvkamer doen.. maar ze gaan morgen dus ff kijken of het mogelijk is en wat het prijskaartje is.. dus ben benieuwd. Jullie horen het wel;)
Maja ik ga er maar eens mee stoppen.. ik weet verder ook niks meer te vertellen..
heeel veel liefs Marije
29 Februari 2008 - 20:12
Christa:
Jij dacht het verven en sauzen in nederland te kunnen ontlopen zit je in denver toch nog in de rotzooi.
Als je thuiskomt is het hier klaar.
Verder stormt het hier nu en heeel veeel regen bij jou is de lente al begonnen.
groetjes -
14 Maart 2008 - 18:59
Mike:
Hoihoi!
Het is een beetje rustig de laatste tijd op je site ofniet...daarom maar even een berichtje van mij :) Weet je al meer over Tucker's turtle? :P haha tot snel weer...
xxx Mike -
17 Maart 2008 - 22:28
Mylotte:
Haaai sgat!
Hoe gaat het? Nou heb nog geen tijd gehad om even met mijn baas te babbelen over wat je me laatst vroeg voor je opleiding! Dus maar zodra ik er tijd voor heb vraag ik het en laat ik het je zo snel mogelijk weten!
Maar hoe gaat het daar? Lekker weer? Heb je mijn vervangende aupair al gezien? Sarah zegt dat ze stinkt :O haha!
Ben benieuwd of dat goed gaat jy alleen met schilders =P..
Doe ze de groetjes daar! Pff ik mis je wel hoor meid! kspreek je snel weer!
Kus mylotte!