famile weekend - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu famile weekend - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

famile weekend

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

17 Juli 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village

Hoooooooi,

ik heb vorige week elke keer gescrapbookt. Dus ik ben al weer een heel eind. Maja dat is niet zo boeiend verhaal.

Ik ben met mijn familie mee geweest op familie weekend. 60 Familieleden van Jeff kwamen naar het huisje van Jeff's ouders in de bergen bij Grand Lake.

Ik zal eerst ff een korte introductie geven over wie wie is. Zodat jullie mijn verhaal een beetje snappen.
Jeff en Kirby: mijn gastouders
Justin: Is de broer van Jeff (homo)
Sherryl: Moeder van Jeff
Gerry: Vader van Jeff
Grandma Marleen: Moeder van Gerry.
Kelly: een vriendin van Justin maar sommige familieleden denken dat ze een relatie heeft met Justin. Want het homoschap is hier nog niet door iedereen geaccepteerd.

Donderdag en vrijdag was het alleen die personen en de kids dan. Donderdags hebben we niet echt veel gedaan. We kwamen daar rond 4 uur aan. En Tucker riep een half uur lang in de auto: "dit is het huisje, dit is het huisje, nee dit is het huisje"..
's Avonds toen de kids in bed lagen hebben we een heel gesprek met iedereen gehad. Was heel gezellig ik leerde iedereen echt kennen. Voor dit weekend had ik Justin nog maar 1x gezien voor 5 min. En de ouders van Jeff in totaal 15 min.

Jeff's ouders hebben ook 2 atv's en 2 sneeuwscooters. Kirby vond dat ik op een atv moest rijden. Aangezien ik dat nog nooit in mijn leven gehad. Het was echt zoooooow cool. Dus dat ga ik vaker doen.
Na de Atv's zijn we naar Grand Lake gegaan. Daar heb ik een blauwe cowboyhoed gehaald hij is echt cool. Maja jullie kunnen over een paar weekjes de foto's zien.. We hebben ook ff door Grand Lake gelopen en daar zagen we een riviertje. Jeff zei: als je nou op 1 van die rotsen in de rivier gaat zitten neem ik een foto. Waarop ik reageerde dat lukt me nooit. Dus hij deed het voor maar pakte de laatste steen niet mee. Toen ik het probeerde zei ik dus dat die steen heel erg glad was. Hij: neeeeee, gewoon doen. Dus ik luisteren met mijn stomme kop. En ja hoor, je raad het al.. Beiden voeten NAT.. maja wel leuke foto's;)

Toen gingen we terug en heb ik samen met de meisjes 2 uur geslapen. Ik was kapot want had 2 nachten maar 6 uur geslapen. Doordat de meisjes op donderdag geen tussendemiddagslaapje hebben gehad slapen ze 's avonds heel slecht. En daar was ik ook de duppe van haha.. maja mijn middagdutje had me goed gedaan.

's avonds kwamen al een stuk of 30 familieleden de buurt verkennen. Zodat ze de weg zouden kennen voor zaterdags. Er ging ontzettend veel drank door. Maar we hebben lol gehad. Kelly en ik hebben lekker gedanst. Justin was mooi dronken. En hij heeft me ook weer een dans er bij geleerd waar bij hij zei: Dance with me like you love me!!! Ze wouden me ook dronken voeren.. want jaaaah, ik mocht drinken van Jeff en Kirby maar mocht nie dronken worden haha.. maar ik heb me heeel netjes gehouden..!!

Op zaterdag kwam de hele familie rond 10 uur 's ochtends en hebben we een gezamelijk ontbijt gehad. Ze eten hier dus pancake's, muffins en aardappels voor ontbijt. Vond ik een beetje raar maja.. Ben in Amerika dus heb het gewoon geproefd. En het was niet super lekker ofzo.. maar je kon het wel eten haha..

Daarna hebben we spelletjes gedaan. Zaklopen, Hoepel doorgeven, ballon laten knappen. Mijn team had natuurlijk gewonnen;) haha..

Toen ging iedereen weg om naar Grand Lake te gaan. Je mocht zelf kijken wat je ging doen. Wij zijn gewoon bij het huisje gebleven en we hebben beetje in de zon gezeten en gepraat. Aan het begin van de avond hebben ze nog een spelletje gedaan: Butdart. Je stopt een steen in je kont en moet over een hindernisbaan zonder het te laten vallen. Ik heb ze toen maar ff spijkerpoepen geleerd en dat vonden ze ook helemaal geweldig..

Op zaterdagavond heeft iedereen uit gebreid gefeest. Bijna iedereen was dronken behalve Kirby en ik. Zelfs jeff's ouders waren dronken. Maar Sherryl zei iets heel liefs: Marije, ik ben zo blij dat je bent gekomen, vind het helemaal geweldig. Ik kan gewoon zien dat de kinderen zoveel van je houden en ik hou ook van je! Je bent nu echt een lid van de familie. Ik zou het echt leuk vinden als je nog een jaar extra zou blijven.

Gerry was ook dronken. Hij kwam op een gegeven moment binnen en hij wreef over zijn hand. Dus Kelly en ik vroegen wat er gebeurd was. Hij vertelde dat hij iemand had geslagen en toen ging hij lachen. Een tijdje later vertelde hij dat hij buiten gevallen was.
Op zondagochtend vroeg ik hem hoe het ging met z'n hand. En hij wist niet meer wat er gebeurd was dus dat moest ik hem vertellen haha..

Zaterdags kwam er ook een man naar me toe, en vroeg waarom ik mijn britseaccent aan het faken was. Ik zei dat ik uit nederland kwam en dat we alleen Brits-engels op school hadden gehad. En geen Amerikaans-engels. Toen moest hij wel lachen.. Beetje een blunder maja..

naja ik heb volgens mij zo'n beetje alles wel verteld.

Owjah, Ik heb gehoord dat alle Amerikanen drinken om dronken te worden!! Dus ik heb gezegd dat de Nederlanders niet zo zijn(A)... haha.. klopt toch ook wel?;)

Doeidoei, laat ff een berichtje achter..

Marije

• 17 Juli 2007 - 09:54

Michelle:

Hoi Marije!

Leuk verhaal om te lezen en die cowboyhoed is echt gaaf.. trouwens het is een hele leuke foto!

Liefs Michelle

• 17 Juli 2007 - 10:25

Spanje:

Hei ontzettend leuk verhaal. Wij hebben het met plezier gelezen. Zodra ik terug ben van vakantie zal ik de foto´s plaatsen.

Groeten vanuit Spanje

Christa Dennis Felix

• 17 Juli 2007 - 18:52

Mike:

Heeejheej Marije!!!

echt leuk om te lezen dat je zulke leuke dagen hebt gehad! en die cowboyhoed staat je echt goed hoor ;)

heel veel liefs en xxx Mike

• 19 Juli 2007 - 11:09

Ronald:

Jajaaaa dan nu eindelijk mijn reactie:P
    Je heb er ff op moeten wachten maar goed:P
    Damn die amerikanen zijn soms echt weird of niet dan. Vreemde gewoonten allemaal.
    Maja het klinkt wel alsof het onwijs gezellig was. En zo een atv lijkt me ook wel wat:P Lekker rondcrossen met die dingen.
    Mooi om te horen trouwens dat iedereen daar zo positief over je is. Dat zal veel goed doen voor de sfeer. En is natuurlijk prettiger voor jou. Echt super!
    Ga je ze ook nog leren zakdoekje leggen en koekhappen?
    En dat wij nederlanders over het algemeen ni drinken om dronken te worden dat staat wel vast.
    Ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel die ouwe lui gezopen hadden:P

Naja...ik laat het hier ff bij.
    Hoop je snel weer te spreken meis.
    En nog een fijne tijd natuurlijk!
    Kusje liefs