3 maand hier:D - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu 3 maand hier:D - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

3 maand hier:D

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

10 Juli 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village

hoooi,

Wat heb ik vorige week weer allemaal gedaan.

Ik ben vrijdag naar de film: Die hard 4.0 geweest. Het is echt een goeie film maar sommige stukjes zijn wel een beetje onrealistisch.

Zaterdag was er hier een parade. Daar ben ik met Jenny heen geweest. Dat is een andere aupair en ik had met haar afgesproken. De parade stelde niet zo veel voor. De kids fietsen achter een brandwaarwagen aan en de ouders lopen naar het park. Bij het park gaan ze lunchen (broodje worst). En ze gaan prijzen uitreiken. Finley had een opblaasbootje voor het zwembad, Tucker een waterpistool, Caden een bodyboard voor het zwembad en Rowan had niks.

Ik ben daarna met Jenny wezen shoppen. Maja het was niet zo leuk. Want ze liep steeds weg. Zij moet namelijk naar een andere kleding afdeling dus ik moest haar steeds zoeken. Ze heeft maat 20 en ik maat 7. Dus het was moeilijk kleren voor haar te zoeken. Ze vertelde dat ze bezig was met afvallen. We gingen daarna ff lunchen en ik liet het aan haar over waar we gingen lunchen. Loopt ze naar een kickenburgertent. Ik dacht ff dat ik haar verkeerd begrepen omdat ze wou afvallen.. maja dat is denk ik mijn fout dan..

Zondag heb ik gewerkt. Maar ik had alleen de meisjes want de jongens waren naar Circus De Soleil. De meisjes sliepen 3 van de 5 uur dus ik ben wezen scrapbooken. Mijn 1ste boek is nu bijna klaar. En hij weegt 1.8 kilo.. Dat vond ik nogal veel.. maja ik maak er minimaal nog 2 bij. Ik zie wel hoe ik alles ga meenemen naar huis.

Gisteren zijn we naar een hamburgertent geweest met de kids. Ik vond het wel leuk om mee te gaan. Want ik was nog nooit met ze "uiteten" geweest.

Ze vroegen ook nog of ik mee wou naar het familieweekend dit weekend. Dus daar ben ik nu over aan het nadenken.

Maja ik ga weer... doeidoei.. liefs...

• 10 Juli 2007 - 16:13

Danielle:

hey,
    je bent er maar druk mee..
    maar ik hoor ook al heel veel verhalen van mike!
    maar je hebt het er nog steeds naar je zin en daar gaat het om dus dat is wel fijn!
    nou veel plezier nog!

Liefs Danielle

• 10 Juli 2007 - 16:59

Ronald:

Heej dame!

Leuke dingen gedaan dus wel deze week. Sneu voor rowan dat niets gewonnen had.
    Ken gebeuren he.
    Jees wat een verschil in maten of niet dan:P Maar goed...afvallen zal wel niet haar sterkste punt zijn als ze die vreetkeet induikt.
    En als je trg komt gewoon 6 kilo scrapbook mee of niet dan, hebben we wat door te bladeren he!
    Je hebt geloof ik echt mazzel met die familie. Ze slepen je echt overal mee naar toe. Dat zegt wel genoeg over wat ze van je vinden denk ik dan maar zo.
    Maar waag het niet je verblijf daar te verlengen hoor:P
    Groetjes Liefs
    Ronald

• 11 Juli 2007 - 15:45

Lisa~!:

Hee Marije,

Wat leuk om al die verhalen te lezen! Lijkt me echt wel leuk om daar te verblijven! Nouja, ben je dr al uit of je daar nog langer blijft offeee..?!
    Maar ik gaa,;)! Moet zo naar bed en om 12uur in de auto op vakantie!
    DOeeeg(K)!
    Nog veel plezier daar;)!
    Lisa

• 12 Juli 2007 - 07:54

Tini En Harold.:

Ha,Marije,eindelijk weer een berichtje van ons.Nu heb ik vakantie en dan komt het er weer eens van.Maar als ik de laatste berichten lees is bij jou alles nog steeds heel geweldig.Het lijkt in ieder geval niet op werken.Geniet er maar lekker van.
    Groetjes harold en tini.

• 12 Juli 2007 - 17:30

Rob:

Ha marije,

Leuke film he? Die Hard 4.0, lekker onrealistisch. Goed om te horen dat je daar lekker op je plek zit.

Groeten,

Rob

• 13 Juli 2007 - 10:29

Mike:

Hoi,

jaja!!!!!!!!!!1
    Pas maar op.........ik kom eraan :-)

groetjes

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.