2 mnd hier:D
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
11 Juni 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village
Dinsdag ben ik voor de eerste keer wezen kickboksen.. Het is eigenlijk cardiokickboksen.. Dus 20 min opwarmen met cardio.. dan half uurtje kickboksen en daarna 10 min. coolingdown.. maar het is heel leuk dus ik heb me er maar meteen voor opgegeven..
Woensdagavond hadden we een baseball wedstrijd van de Rockies. Maar het goedkoopste kaartje kost dus 4 euro. En die hadden wij dus. Als je dat kaartje hebt zit je helemaal boven in het stadion. Dus eigenlijk kun je geen klap zien. Was dus niet zo interessant..
Maar het was dus de 1ste keer dat ik met de trein hier reed. Het was wel grappig.. maar het is wel anders met kaartjes halen. En als je alleen reist wat ik dus de heen weg deed. Dan gaat iedereen tegen je praten. Goh, waar kom je vandaan? Zijn er in Nederland veel bergen? allemaal dat soort dingen.. Maar het was wel grappig..
Vrijdag zijn Mylotte ff voor een ijsje weg geweest. Toen kwamen we iemand tegen die mijn naam wel wist.. Maar ik wist echt niet meer wie het was.. Dat komt gewoon omdat ik zoveel mensen heb ontmoet.. Wordt d'r helemaal gek van.. haha
Zondag zijn Mylotte en ik naar het zwembad geweest.. Ik had me dus 2x ingesmeerd met factor 45. we zijn er maar 3.5 uur geweest.. kom ik onder de douche vandaan om 2 uur.. blijkt dus dat ik aardig verbrand ben. Maar Mylotte was 10x erger omdat ze zich niet in had gesmeerd. Maar het wordt dus 's avonds nog rooier.. En nu kan ik mijn armen niet meer optillen.. lekker makkelijk met 2 kleine kids.. maar we zullen zien hoe het zometeen gaat..
Zondagavond hebben we hier ook mensen gehad die kwamen eten. Dus toen had ik nog meer kids waar ik op moest passen.. Maar het was wel gezellig..
Er was 1 vrouw die vroeg aan Kirby: Goh, waar is jullie oude aupair dan?! Dus Kirby legde uit dat UB heimwee had en naar huis wou.
En dat ik voor haar in de plaats kwam. Maar dat ze veel blijer met me is dan ze was met UB, dat ze nog geen op/aanmerking op me had.. Dus allemaal weer zeer positief.. En mijn zelfvertrouwen heeft weer een dikke boost gekregen haha..
Ik ga er nu mee stoppen want weet niks meer te vertellen..
doeidoei kussss...
11 Juni 2007 - 16:44
Ronaldje:
Heej Marije:P
Mooi dat alles zo lekker gaat.
En zo een confidenceboost is altijd lekker he! Goeie opsteker.
Blijkt maar weer hoe blij die mensen met je zijn. Had ook niet anders verwacht hoor!
Voortaan dus toch maar ni zo lang in de zon hangen. Hoest nu eilk met je armpjes dan??Kan je er al weer wat mee?
Volgende keer maar een wat duurder kaartje kopen met baseball denk ik of niet. Wel jammer als je niets kan zien. Maja als het maar gezellig was.
Leuk trouwens dat mensen daar tijdens het reizen zo spraakzaam zijn, was dat hier ook maar zo. Lijkt me een stuk leuker reizen.
Stoer ook dat je nu op kickboxen zit...als je terug bent gaan we echt wel een keert je een potje sparren...I'm gonna kick YOUR BUTT:P
Heej heel veel plezier en succes nog verder daaro!!
Talk to ya soon on MSN
xxxx Lots of love
Ronald -
12 Juni 2007 - 08:21
Danielle:
hey marije..
wat fijn dat je het daar zo goed kunt vinden en wat fijn dat ze daar zo blij met je zijn...
ik hoorde het gister ook al van mike.. ook heeft hij me van het voorstel verteld en dat lijkt me eigenlijk wel een goed idee!
maar nog bedankt voor je berichtje dat vond ik leuk en vandaag is het dan zover ik ga op vakantie, maar heb nog niet echt zin maar dat komt wel..
nou veel plezier daar en ik spreek je snel als ik terug ben!
Liefs Danielle -
12 Juni 2007 - 17:53
Linda:
hey Marije,
ben heel blij om te horen dat je er zo van geniet!!!!!!!! en dat je allemaal leuke dingen doet.
Kusjes linda -
12 Juni 2007 - 17:56
Michelle:
Hoiiiiiiiiiiii
wat een verwennerij, voor je verjaardag en wat cool dat je allerlei verschillende dingen aan het ondernemen bent! En wat voor voorstel heeft danniele het over met mike? gaat ie langskomen? neehoor ben niet nieuwsgierig :P
Heb je nog leuke tips over films die je daar hebt gezien? Of leuke modetips?
tja het is hier saai.. ik beleef niks hihi zonder jou.. mijn stage is wel bijna ten einde.. en dat vind ik wel jammer.. vind het namelijk zeer leuk werk en leuke collega's maar ja het moet he... ik ga dan wel weer andere leuke dingen doen..
Heb je inmiddels mijn verjaardagskaartje al ontvangen?
Dikke kus Michelle -
16 Juni 2007 - 12:51
Lisa:
Hee Marije:)!
Wat leuk dat het daar allemaal zoo goed gaat! Je hebt er al heel veel dingen beleefd lees ik steeds! Echt tof! Lijkt me ook leuk om een keer een jaartje in een ander land te zitten:D! Maarja, lekker verbrand?
Ik reageer nu pas:P Ik had vnde week computerarrest:(! Maarja, ik kan nu in ieder geval weer reageren:D!
Ik gaa maar weer eens! Nog heel erg veel plezier in Amerika en tot het volgende berichtje;)!
DOeeeeeeeg(L) , Lisa -
17 Juni 2007 - 10:07
Maureen:
Dag Marije!!
Ik kwam er nu pas achter dat jij een waarbenjijnu? account hebt. Dus meteen ff krabbelen. Hoe bevalt het in Amerika? Zo te zien en te lezen vast geweldig. Ben wel een beetje jarloers haha. Ik wilde eigenlijk deze zomer naar familie daar, maar helaas. Beetje duur allemaal. Ik wil je veel plezier wensen, en ik blijf je zeker volgen. Geniet er van!
Liefs je oud c1000 collega`tje
Maureen -
19 Juni 2007 - 10:25
Saskia:
Hoi Marije,
Fijn om te lezen dat het goed met je gaat.
Dank je wel voor je kaartje. Dat was een verassing! Dan hebben we het ook nog een keer over jou!
Groet'n Saskia.