weekje 8:D...
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
05 Juni 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village
Als eerste wil ik eerst iedereen bedanken, voor de mailtjes en leuke berichtjes en natuurlijk de kaartjes voor mijn verjaardag.. Dus dank jullie wel..
Vorige week heeft mijn familie me gevraagd of ik met ze mee wou eind oktober naar Florida.. Wat vervelend nou;).. haha.. Ik heb natuurlijk ja gezegd.. Dus dit meisje gaat nu al naar Alaska en Florida.
De jongens hadden vorige week tot woensdag school en nu hebben ze zomervakantie. Hier hebben ze echt heeeeeel lang vakantie. Van eind mei.. tot eind augustus. Ik vind het in ieder geval lang. Maar vind het totaal niet erg. Ik ben de 1ste 2 dagen heel goed doorgekomen. De jongens helpen mij met de meisjes. En ook met andere dingetjes. De dagen gaan nu wel sneller voorbij. Ik heb alleen geen tijd meer om echt op msn te zitten. Maja als de dagen snel gaan. Gaat de week snel, als de week snel gaat, gaat de maand snel.. en als de maand snel gaat. Gaat het jaar ook snel.. Jippie..;)
Maja iedereen wil weten hoe mijn verjaardag was.
Het begon vrijdag al, Mylotte was om 12 uur al hier. En toen was ze met de jongens bezig in de kelder(Dat is hun speel/knutsel gedeelte). Ik mocht niet naar beneden komen. Dus ik had op een gegeven moment niks meer te doen. Want de jongens zaten in de kelder en de meiden lagen in bed. Kirby kwam toen binnen en die vond het ook raar dat ik geen kids om me heen had. Maar toen heb ik het uitgelegd en toen begreep ze het wel.
Zaterdag:
Mylotte werd wakker en begon al meteen te zingen. Daarna ging ze naar beneden en moest ik op mijn kamer blijven. Na een tijdje mocht ik beneden komen. Ze had 2 grote platen gemaakt samen met Caden. Met gefeliciteerd en hiephiephoera Marije is 20 jaar, daarnaast had ze ook ballonnen op gehangen.. Ze had een taartje gehaald(die hebben we gegeten als ontbijt en lunch haha) en ik kreeg een kaartje van haar en een cadeaubon voor een winkel.
We zijn 's middags ff naar de winkel geweest toen we thuis kwamen hebben we appeltaart gebakken. Toen hij een uur in de oven stond. Was hij nog steeds nie gaar. Bleek dat ik de grill aan had gezet i.p.v de oven. Maja de oven voelde wel warm. Dus na nog een uurtje wachten was de taart klaar. En was hij super goed gelukt. En heb ik hem op de grillplaat gezet. Die was afgekoeld dus dat kon.. zetten ze wel vaker spullen op.
Jeff ging 's avonds koken toen wou hij dus de oven aanzetten. i.p.v de oven zette hij dus ook de grillplaat aan. Kirby rook na een paar min. wat.. Was mijn hele taartbodem ZWART. Echt pikzwart. Maja we hebben hem later toch geproefd en ze vonden hem toch nog lekker. De bodem heeft het niet verpest.
jippie..:D
Ik kreeg ook nog cadeautjes van mijn gastgezin. Kirby kwam aan met een hele zware tas. Er zaten 4 cadeautjes in en een kaartje.
Het kaartje:
Dear Marije,
We love having you as a part of our family! You are wonderful and we appreciate everything that you do for our family.
Happy 20th birthday
Love, Kirby, Jeff
Tucker, Caden
Rowan & Finley
Het 1ste cadeautje was een box met allemaal kaarten erin. Dus nu hoef ik niet steeds naar de winkel maar kan ik gewoon een leuke kaart daar van kiezen..
2de cadeau: Scrapbookpapier.. En dit is heel duur en mooi papier..
3de cadeau: 2 Scrapbooken (dat zijn soort fotoalbums).
4de cadeau: een camera waar je filmpjes van maximaal 30 min. mee kan filmen.
Echt ik kreeg veel meer dan ik verwacht had.. Maar ben er super blij mee..
Na het eten gingen de kids na bed. En hebben Jeff, Kirby, Mylotte en ik nog een uur met elkaar zitten praten over van alles en nog wat. Het was een top verjaardag.. voor zover dat kan in het buitenland;)..
maja nu ga ik stoppen want ik heb wel weer genoeg verteld..
Doeidoei.. dikke kus..
05 Juni 2007 - 07:32
Ronald:
Heej Marije,
Jij hebt het ook wel weer mooi voor elkaar he. Mee naar Alaska, mee naar Florida...what's next???:P
En damn wat hebben die kids lang vakantie of niet dan, dat wil ik ook wel:D Scheelt mis wel een beetje, kunnen ze je ook af en toe helpen met de meisjes. Wie weet worden het wel volleerde pappatjes:P
Hoef jij niets meer te doen.
Super dat je zo een leuke verjaardag hebt kunnen vieren. Leuke dingen gedaan, leuke verrassingen gehad echt tof! En leuk ook dat Mylotte zo lang kon blijven, maakt het wel extra gezellig he;)
Naja ik ga maar weer eens kappen.
Spreek je snel weer!
Groetjes liefs
Ronald
05 Juni 2007 - 09:56
Danielle:
hallow meisje..
zo te horen heb je wel een leuke verjaardag gehad en wat leuk dat Mylotte er ook iets leuks van gemaakt heeft..
en wat een luxe toch allemaal weer eerst na Alaska en dan naar Florida.. dat zou ik ook wel willen!
en de tijd gaat best wel snel, ik weet nog dat je wegging en nu zit je daar alweer 2 maand..
en die kinderen hebben echt lang vakantie dat wil ik ook!!
nou we spreken elkaar vast en zeker snel..
Liefs Danielle -
05 Juni 2007 - 10:35
Lisa!:
Hee Marije,
Wat een leuk verhaaltje! En wat fijn dat je je verjaardag goed hebt kunnen vieren! oook noG gefeliciteerd! Ik was het even helemaal vergeten! Maarja, je hebt hele mooie kado's gekregen las ik:D! En wat een lange vakantie:O! Super lang bijna 3 maanden:)! Zo ik ook wel willen! Maar ik gaa nu weer!
Veel plezier deze week en ik zit alvast te wachten op je volgende berichtjeee:)!
Kusjeee, Lisa -
05 Juni 2007 - 11:52
Stephanie:
heey marije..
wat een belevenis zeg..:P
maar volgens mij heb je het daar echt na je zin..;)
njaa nog veel plezier daar..
Liefs Stephanie (zusje Danielle) -
06 Juni 2007 - 11:08
Wim En Karin:
Soory, sorry weer eens te laat maar alsnog gefeliciteerd.jJE hebt het deaar echt wel naar je zin als we dat zo lezen, helemaal super dat je met je gezin naar Alaska en Florida gaat.
Spreek je nog wel weer Groetjes
Wim en Karin -
06 Juni 2007 - 19:56
Mylotte:
Haaai drolletje,
VANAVOND ROCKIES BASBEBALL GAME! =)
zie je vanavond!
kusjes