week 6
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
21 Mei 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village
Wat heb ik deze week weer gedaan, ik ben woensdagavond met Mylotte ff wat wezen eten. Was echt heel gezellig.. Ik ben met de jongens naar karate geweest, en zit er over te denken om zelf op kickboksen te gaan.. maja eerst nog maar ff afwachten.. hoe mijn werkrooster gaat worden..
we zijn zaterdag naar six flags geweest, het is 15 min. rijden vanaf mijn huis. We hebben een seizoenspas gehaald. Dus nu kunnen we vaker gaan.. het is heel gaaf, er is namelijk ook een water gedeelte daar. Met allemaal verschillende glijbanen, zag er echt heel gaaf uit.
Na Six flags zijn we naar de bioscoop geweest. Naar de film Fracture met Anthony Hopkins, echt geweldige film. Maja Anthony Hopkins speelt altijd in goeie films.
Vandaag moest ik eerst werken van 1 tot 3 en zijn we met de jongens naar het zwembad geweest, was echt gezellig. Daarna hadden we een aupairmeeting, bij Roxborough State Park. Het enige probleempje was we reden een heel klein beetje te ver. Dus waren we 10 min. te laat. We moesten er om 16.00 zijn. Maar we waren dus de enige op onze counselor na. Toen kwam er een andere auapair met haar vriend om half 5. Na nog 15 min gewacht te hebben zijn we maar gaan lopen. Was echt heel mooi, maar we liepen maar 45 min. Na het lopen wouden we terug lopen naar de auto en kwamen we op dat moment nog een aupair tegen met vrienden van haar, zij was ook verdwaald. En op de parkeerplaats zagen we weer 2 aupairs. Die waren dus onder tussen al 1 uur en 45 min. te laat.. maja doe je niks aan.. We hebben wel lol gehad. Volgende keer gaan we naar een baseball wedstrijd dat is op 6 juni. Daar heb ik nu al zin in..
Ik wil alleen ff 1 ding vragen, ik weet dat er meer mensen op mijn site kijken;) maar willen jullie maybe een berichtje achter laten.. dat vind ik heel leuk.. i.p.v het op msn te zeggen.. Thank you..
liefs marije..
21 Mei 2007 - 06:45
hallow,
nou je bent maar druk geweest en je doet veel leuke dingen, gelukkig maar!
nou veel plezier met de dingen die je nog gaat doen en we spreken elkaar snel..
Liefs Danielle -
21 Mei 2007 - 06:52
Danielle:
heb net je foto's ook nog ff bekeken.. erg gaaf daar bij de red rocks, daar wil ik ook wel heen.. haha
Liefs -
21 Mei 2007 - 14:12
Ronald:
Heej Marije:D
Wel stoer hoor een seizoenspas voor Six Flags:P
Kan je er nog eens vaker heen gaan, en leuk trouwens dat we nu een Six Flags date hebben staan:P
En dat jij er over zit te denken om op kickboxen te gaan:O Nooit achter jou gezocht al die agressie:P
Maar wel gaaf hoor:D
Jammer dat dat met die au pairs niet helemaal goed ging, met die base ball wedstrijd gaat het vast beter;)
Groetjes en heeeeel veel liefs
Ronald
21 Mei 2007 - 14:41
Stephanie:
Heeey marije..
ik lees je site ook best vaak..
vind leuk om je verhalen te lezen en nieuwe foto's te zien..
Liefs Stephanie (zusje van Danielle) -
21 Mei 2007 - 15:48
Lisa! :
Haa Marije,
Wat leuk al die berichtjes! Echt leuk om dat te lezen; weet je ook een keer hoe het in de andere wereld gaat:P! In een wereld waar de meesten nooit komen;)!
Maarja, Kick boxen:O! Lijkt me gaaf!
En SixFlags Lijkt me ook hartstikke gaaf om daar gewoon "Onbeperkt" naar binnen te gaan:D!
Ik gaa nu weer, spreek je nog wel op msn!
Kusjee Lisa -
21 Mei 2007 - 16:48
Michelle:
Hoi Hoi...
nou mijn verjaardag zit er weer op en ik vond het echt cool dat je me een kaartje heb gestuurd!
En een seizoenskaart van Six Flags wow dik vet... oja heb je daar ook foto's gemaakt wil wel zien hoe die Six Flags daar eruit ziet. By the way.. je vader heeft die fotosite echt mooi gemaakt.. heel professioneel.
Tja voor de rest is hier niet zoveel gebeurd eigenlijk.. behalve dat ik mijn bankpasje heb laten wassen bij de c1000 had hem in me blouse laten zitten :0
dikke kus Michelle -
21 Mei 2007 - 20:28
Elly Reimerink:
Hallo Marije, eindelijk een berichtje van mij. Dus je wilt op kickboksen, lijkt mij wel iets voor jou. Zijn de kinderen lief en zijn het leuke ouders? Je zult daar wel leuke dingen meemaken of niet? Ik hoop dat je de komende tijd veel plezier en lol beleefd aan je aupair gebeuren. Ik blijf je wel volgen hoor.
Veel liefs ,
Elly -
22 Mei 2007 - 09:57
Mams:
hai meid hier dan ook een berichtje van mij je wilt hier graag een berichtje bij deze dan.ook al spreken wij je bijna elke dag.ik kijk uit na de foto s van aanstaande zaterdag van de rocky mountains waar je het a.s weekend naar toe gaat.en waar je ook goedkoop kunt winkelen ben erg benieuwd.en P.S. geef niet teveel uit .ha ha
heeel veeel grtjs ma xxxxx -
22 Mei 2007 - 11:30
Moniek:
Hey Marije, volg je verhalen hoor! Goede afleiding tijdens het studeren in de bieb. Hoor het alweer...je bent super druk aan het werk ;). Erg vervelend zo'n uitje naar Six flags..haha. Have fun!!
Kus Moniek -
22 Mei 2007 - 12:00
Johan:
Hoi Marije, fijn dat het goed gaat in het Wilde Westen. Hier gaat alles zijn gangetje, ook bij de C1000. Ik ga trouwens verhuizen. Ik heb mijn oog laten vallen op een appartement in De Wilmskamp, Groot Driene, dus het bezoek aan jouw kassa zal ik erg gaan missen. Ik heb binnen mijn werk een nieuwe functie, ik ben nu activiteiten organisator, en moet leuke dingen bedenken voor de cliënten voor de weekenden. Nou de Efteling en dagje Amsterdam staat bovenaan. Ik ben nog op zoek naar vrijwilligers.... Hee ik stop, mis je, maar we houden contact!!!
Groeten,
Johan -
22 Mei 2007 - 17:36
Malou:
heej meissyyy
k lees net je bericht k laat er wel ff 1 a8ter;) haha maare k vind het echt super leuk en geweldig wat je doet en dat je daar bent k vind het leuk om je verhalen te lezen;) nog heeeeeeeeel veeeel plezier daaar en k hoop dat je daaar veelt leert k denkt dat als jij trug komt je heeel zelfstandig en volwassen bent:P groetjes dikke kus malou (oud spw klasgenootje;)) -
22 Mei 2007 - 20:16
Veronique:
hey Marije
heelstoer dat je daar zit mooi om je belevenissen te lezen. Mies heeft een nieuwe laptop en die moet nu even getest worden...zonder dat ze weet dat ik dat doe!!!hahaha
Heel veel plezier daar!!!
groetjess Veronique -
23 Mei 2007 - 16:18
Fam. Pross:
Hallo Marije,
Wat heb jij al geweldig veel meegemaakt. Vanwege de vele uren buitenshuis kom ik er vaak niet aan toe om alles te lezen maar nu ben ik weer een beetje bij. Ik probeer dat ook vol te houden want het is gewoon hardstikke leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt!
Onbeperkt Six Flags lijkt onze meiden ook wel wat en dan misschien ook nog gaan kickboksen. Zal Dennis leuk vinden!
Laatst nog op een zondag bij je vader en moeder koffie gedronken dus ouderwets gezellig. Zo hoor je ook nog eens iets!
Marije, ik wens je een goede tijd toe en tot snel hoop ik! ( ik bedoel natuurlijk via de mail, grapje).
Cecilia -
28 Mei 2007 - 16:51
hey lieve meid..
wat super gaaf allemaal wat je allemaal doet en de foto's zien er echt super gaaf uit daar wil ik ook heen als ik kom haha... elke dag dan actief op pad..
maar ik spreek je wel vaak op msn maar toch mis ik je hier wel, ik vertel je wel allemaal mijn mooie verhalen :P maar dat is toch anders als je hier bent! maar ik wens je nog veel plezier met de dingen die je nog allemaal gaat doen!
Liefs Danielle