Red Rocks..
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
13 Mei 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village
Ik heb weer een druk weekje gehad.. Ben met de kids naar karate, baseball en voetbal geweest..
Ben wezen scrapbooken, ik heb voor moederdag en vaderdag namelijk een scrapbook voor kirby en jeff gemaakt. Namens de kinderen. Ben er donderdag 4 uur mee bezig geweest (op mijn kamer) maar het was de moeite waar. Ze vonden het helemaal geweldig en vonden het heeeel speciaal.
Het is hier nu ook warme geworden, rond de 30 graden.. JAJA, ik weet het, dat hebben jullie daar al gehad.. Het weer gaat hier ook weer veranderen. Maandag wordt het 24 graden, en dinsdag al 18 graden. Zit dus ook een behoorlijk verschil in.
Zaterdag ben ik naar Red rocks geweest.. Dat zijn dus rooie rotsen.. En daar worden ook heel vaak concerten gegeven. Het is echt gaaf. Ik wil nog wel een x naar een concert daar. Maar het is de vraag of er ooit een x wat leuks draait(voor mijn leeftijd).
Mylotte en ik zijn de auto ook uit geweest om foto's te maken. Dus we hebben op de rotsen geklommen. Loop ik weg, zie ik een bordje staan. No climbing on the rocksen. If you do it you have to pay $999,00 or 180 days jail, or both. Maar we hadden dat bordje du niet zien staan. Stappen we daarna snel de auto in en rij ik weg. Nog geen 2 min. later zien we politie rijden, dus we hebben echt geluk gehad..
de foto's komen nog te staan op mijn fotosite http://members.home.nl/marijezanderink
Vandaag zijn Mylotte en ik naar het kindermuseum geweest(natuurlijk met (mijn) kinderen). We konden er niet te lang zijn maar 30 min. Omdat de meiden heel laat in bed lagen voor hun middagdutje.. Maja 30 min was ook wel genoeg. Volgende keer ga ik wel 's ochtends. Het is heel leuk voor de kinderen want ze hebben een speelgebied voor kinderen van 0 t/m 4 en boven is een speelgebied voor 4 en ouder. Ze kunnen er echt van alles doen.
Naast het kindermuseum is Six Flags, daar gaan Mylotte en ik ook nog een keer heen. Het is helaas niks aan voor de jongens want die zijn nog te klein. Dus die mogen niet in de achtbanen enzo.
Maandag begint mijn 6de week werken alweer.. de tijd gaat snel.. maar dat mag ook wel;)
doeidoei, heel veel liefs.. marije
14 Mei 2007 - 07:39
Ronald:
Heej meisje,
Daar was je gewoon bijna gepakt door de politie dus:P Zou mooi balen zijn geweest.
Was je wel terug gekomen met een bepaalde reputatie denk ik.
Ga zo ook ff de foto's bekijken.
Ben heel benieuwd hoe ze zijn geworden.
Veel plezier daar nog verder en als je naar een concert gaat horen we het wel he:P
Groetjes Liefs
Ronald
14 Mei 2007 - 08:41
Danielle:
hey meissie..
zo dus je hebt weer heel wat mee gemaakt en dus bijna ook nog opgepakt FOEI!!! haha..
nou ik heb ook wel weer van alles meegemaakt maar daar hoor je wel meer over :P
maar ik ga ook ff de foto's bekijken en veel plezier!!
Liefs Danielle -
14 Mei 2007 - 14:41
Lisa,, :
Haa Marije,
Wat leuk! (Behalve dan dat je bijna opgepakt bent!! Dat mag niet he.;)!)
Maar ik hoop wel voor je dat je dan nog wel een keer naar de Red Rocks gaat, als je dat zoo leuk vindt.!
DOeeeeeeeg(L) Nog veel plezier! -
29 Mei 2007 - 11:54
Marleen:
Heey Marije,
Leuk om te lezen al die leuke dingen die je doet:) en RedRocks :| wauw, heb tijdje geleden een dvd gekocht van incubus @ redrocks...jaja, ik ben jalooerrss..wat vet:D Nou deze bliepmiep gaat er weer vandoor..heel veel plezier en succes met alles wat je nog gaat doen.
liefs,
Marleen