hoihoi,
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
17 April 2007 | Verenigde Staten, Aurora
Dank jullie voor al jullie leuke berichtjes.. Ik heb een te gekke familie.. de kinderen zijn top en de ouders ook.. de thaise aupair zou t/m woensdag blijven maar die is nu in 1x weg gegaan.. dus ben ik in m'n uppie.. maja dat is alleen maar leuker haha..
Ik heb hier nu ook een nederlandse aupair leren kennen.. Echt toppie ze blijft tot oktober.. aankomende zaterdag gaan we weer wat doen.. en daarna gaan we iets met alle aupairs uit de buurt doen.. dus daar heb ik ook zin in..
Ik heb mijn ups en downs hier.. en het is wel moeilijk maja wel heel leuk.. ik ben ook heel blij dat iedereen me zo steunt dus dank jullie wel..
Ik zal binnekort nog ff een nieuw verhaal schrijven.. maar ik ben nu ff snel achter de pc omdat de meiden slapen.. dus spreek jullie snel..
kus
17 April 2007 - 19:22
Ronald:
Heej marije,
Mooi dat je het daar ecth naar je zin hebt.
En het is natuurlijk super dat er van alles gedaan kan worden om je vrije tijd in te vullen.
Snap dat het moeilijk voor je is zo ver weg.Maar ik zal je altijd proberen zo goed mogelijk te steunen.
En blijf ook vooral naar die leuke dingen kijken.
Groetjes liefs
Ronald -
18 April 2007 - 07:17
Kabouters Maandag:
Heey Woeps,
we zijn blij dat je het leuk hebt daar en dat je daar ook andere (leuke) aupairs hebt ontmoet.. leuk dat je nog af en toe een verhaaltje typt we zullen een keer wat doorgeven aan de kabouters :)
Groeten en veel plezier,
Leidingteam Kabouters maandag. -
18 April 2007 - 07:25
Harold En Tini:
Dag Marije,
Wat fijn dat om te horen dat je het in het gezin naar je zin hebt.Ik hoop dat de downs nog verdwijnen en laat je er niet onder krijgen.Verder wensen wij je heel veel plezier.
Groetjes Harold en Tini. -
18 April 2007 - 08:15
Esther:
alle ups and downs kun je bij ons kwijt hoor :D
maar wel geweldig dat je met andere au pairs in de buurt wat gaat doen :D zo ben je niet alleen :D
Kusss Esther -
18 April 2007 - 09:05
Kim:
He Marije!
Ben blij dat je het zo naar je zin hebt!!!
Ups en downs zal je miss nog wel even houden! maar straks wil je miss niet eens meer terug naar huis :)
Veel suc6 en veel plezier! kus Kim -
18 April 2007 - 11:22
Lisa(A)!:
Haa Marije,
Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt:D! Dat moet je wel zoo houwen;)! Anders is het ook niet leuk:P! En zijn de andere aupairs leuk? En kun je een beetje met ze opschieten:)! En de Nederlandse aupair, is die leuk:)!? Maar ik gaa weer.. moet ff naar de stad(A)!
XxX Lisa(A)!
PS: Heb je al een keer gewinkeld in Aurora? Dat lijkt me nl Heel erg gaaf, om ergens anders te winkelen waar je het niet kent:)! KusKus(K)! -
18 April 2007 - 11:59
Nicole:
Hoi marije,
Wat fijn dat je het naar je zin hebt daar en zo goed met de familie kunt opschieten!Ik kan me voorstellen dat je wel af en toe moeilijke momenten hebt,maar je zal, als je daar een beetje je draai hebt gevonden en je eigen leventje hebt opgebouwd,straks vast steeds minder van dat soort momenten hebben...Rustig aan en ik blijf je berichtjes volgen..tot mails..
liefs Nicole (je ex-hoofdmuts) -
18 April 2007 - 12:21
Marieke En Danielle:
hallo meisje..
mooi dat je het daarzo naar je zin hbt..
en ook wel leuk dat je met iemand anders nog iets gaat doen..
tot snel!
Liefs Marieke en Danielle -
18 April 2007 - 19:26
De Prossjes:
Hallo Marije,
Fijn dat het goed met je gaat.
We hebben gisteren Dennis gesproken en hij vertelde ons dat je het echt naar je zin hebt ook al heb je natuurlijk last van heimwee.
het lijkt ons wel handig dat je ook een Nederlandse aupair in de buurt hebt, want anders verleer je onze taal! haha
We blijven je volgen op deze site en we hopen dat je leuke dingen gaat doen en meemaakt.
Lieve groeten van ons! -
19 April 2007 - 20:13
Linda:
Hey marije,
Wat fijn om te horen dat het goed gaat en dat je al leuke mensen daar hebt leren kennen. Tuurlijk heb je ups en downs maar wij zullen je natuurlijk weer opvrolijken hier met onze berichtjes. Geniet ervan een jaar is echt zo voorbij.
Kusjes linda