nu vertel ik alles.. - Reisverslag uit Aurora, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu nu vertel ik alles.. - Reisverslag uit Aurora, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

nu vertel ik alles..

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

15 April 2007 | Verenigde Staten, Aurora

okeej.. wat willen jullie weten?
Vliegen:
Mijn ouders brachten me naar het vliegveld.. en ik had nog nooit gevlogen dus het was zeker wel spannend.. vanuit schiphol vloog ik naar Frankfurt daar waren heel veel meisjes die van een andere aupair organisatie waren.. Na een tijdje te hebben gewacht kon ik weer instappen en had ik heel veel ruimte.. want zat in het middenpad aan de rechterkant.. er waren 3 stoelen.. maar midden in zat er niemand... dus had alle ruimte:P Met landen kreeg ik last van mijn oren.. Maar ook dat gaat over:P

We werden op het vliegveld opgewacht, en met een bus naar het hilton hotel in stammford gebracht.. Dat is een super mooi hotel.. Er waren intotaal 125 aupairs.. maar niemand uit nederland er waren heel veel duisters, brazilianenen thaise aupairs.. dus iedereen sprak zijn eigen taal.. maja ik heb 3 leuke meiden leren kennen:D

New york:
We zijn woensdagavond naar New York gegaan.. het was zo mooi, we hebben ground zero, vrijheidsbeeld (heel ver weg)time square gezien.. en we zijn op top of the rock geweest.. super gaaf, geweldig, cool.. gewoon fantastisch..

Vertrek naar Aurora..
Iedereen ging met de bus naar verschillende vliegtuigen, maar ik en een kamergenootje gingen met een prive auto.. omdat we anders te laat zouden zijn.. komen we daar, hebben we ruim een uur vertraging..:( maja, uiteindelijk kwamen we op het vliegveld in Denver aan.. Daar ontmoette ik als eerste Jeff (de vader).. hij is super aardig, daarna kwam Kirby (de moeder) die was ook zo aardig, en ze zijn ondanks hun geld enzo.. absoluut niet arrogant ofzo.. toen reden we door een poort met een bewaker, blijkt dat ze hun eigen prive wijk hebben.. alle huizen die hier staan.. zijn groot daar past ons huis minimaal 3x in.. Vanochtend kon ik al meteen mee naar een toneelstuk van de 2 jongens. En de moeder vertelde dat ze de vorige aupair nooit mee namen, omdat ze heel weinig engels spreekt.. dus dat was een heel groot compliment om al meteen mee te mogen:D..

Het is wel raar hoor, het is hier nu half 11 's ochtends en bij jullie is het gewoon half 7 's avonds..

maja genoeg voor vandaag want het verhaal is al veel te lang..

Dikke kus Marije

• 15 April 2007 - 14:42

Lars:

Heey

Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Echt een groot huis, met een relaxte kamer ;) Je gaat daar een geweldige tijd hebben! Wel minder dat je een sneeuwstorm hebt meegemaakt terwijl het hier gewoon 27 graden is... Maar die tijd zul jij ook wel krijgen! En dan zitten wij in de sneeuw... ;)

Liefs Lars

• 16 April 2007 - 07:08

Danielle:

hallo meisje..

ik heb je foto's gezien en je verhalen gelezen.. echt super!
    je hebt het echt wel mooi daar, alleen het is erg koud nu daar en wij hebben hier echt super mooi weer!!
    nu heb ik ook echt wel zin om na Amerika te komen, dat ga ik denk ik ook zeker doen!

Liefs Danielle

• 16 April 2007 - 07:37

Ronald:

Hartstikke leuk om allemaal te horen.
    Super dat het allemaal zo gesmeerd liep enzo.
    En natuurlijk mooi dat je zo makkelijk in het gezin werd opgenomen.
    Heb de foto's bekeken en het ziet er allemaal mooi en vooral groot uit in je nieuwe huis:P
    Wel lekker toch dat je zo een grote eigen kamer hebt, bedoel heb je lekker een stukje prive.
    Groetjes liefs
    Ronald

• 17 April 2007 - 08:53

Esther:

fijn dat je goed bent overgekomen zijn de kinderen lief en leuk?? heb je al geskiet?zit die dat kamergenootje ook bij jou in de stad? groetjes en heel veel fun kusje van brent en bo.

• 17 April 2007 - 16:39

Ellen:

Hee marije hier een berich van je allerliefste nicht hahaha
    Heb net al je verhalen gelezen volgens mij zit je daar wel gebakken.Is het weer daar ook nog een beetje lekker dan?Hier in ieder geval wel eigenlijk iets te warm voor de tijd van dit jaar.Nou kun je de weg daar al een beetje vinden?Kunnen de kinderen nog een beetje zeuren daar of valt dat nog wel mee?nou ik wens je heel veel plezier en heel veel sucses daar en ik ga zeker vaak je site bezoeken groetjes en xxx ellen

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.