nog 1 dag...
Door: Marije Zanderink
Blijf op de hoogte en volg Marije
08 April 2007 | Nederland, Hengelo
Nu begint het dan toch echt. Vorige week afscheidsfeestje gehad. Was echt toppie! Maar nu.. deze week was het toch wel moeilijk.. dan moet je weer afscheid nemen van die en dan van die. Maar dat hebben we nu allemaal gehad..
Heb nu al mijn spullen gepakt, en er is geen weg meer terug.
Ik zal eerst naar New York gaan voor 4 dagen en dan door vliegen naar Denver. Dus ik moet even kijken of ik daar ergens een computer kan gebruiken om mijn verhalen bij te houden.
En anders horen jullie zo snel mogelijk weer wat als ik in Aurora (Colorado) zit.
Ik ga iedereen toch wel missen.. maar volgend jaar zie ik jullie allemaal weer terug;)
Heeeeeel veeeel liefs Marije
P.s. spannnnneeeennnnddddd
08 April 2007 - 14:51
Kevin:
veel plezier en blijf jezelf, dan komt het allemaal wel goed ;) Heel veel plezier meid!! dikke kus Kevin -
08 April 2007 - 14:57
Malou:
heeej meiss
ja wat spannend echt heeel veeel succes en veel plezier daar ik ben erg benieuwd naar je verhalen over hoe het daar zal zijn ik zal zon stap echt niet durven te nemen denk ik groetjes kussjes liefs malou:):):) -
08 April 2007 - 14:57
SANDRIOT DENNIS:
HEEEY LIEVE ZUS
ik ga je egt spppprr erg misssen(denk ik);p;pgrapje maar ik hoop dat je na je zin heb ik ben altijd op msn duz maar k kom zkkkrr langs en feestje van vorige week was sppprrr:) -
08 April 2007 - 14:58
Marlieke:
Hey Mary;)
Morgen eindelijk zo ver...Spannend hoor.. Maar wel dik gaaf dat je dat gaat doen.. Natuuuuuuurlijk zullen we je missen bij C1000, Maar volgend jaar gewoon weer terug he;)
Heel veel plezier.. En we msn-en;)
Liefs, Marlieke -
08 April 2007 - 15:09
Lars:
Heey!
Echt gaaf dat het morgen gaat gebeuren! Heel erg spannend allemaal... Maar jou kennende komt het helemaal goed! Ik wens je ontzettend veel plezier!
Dikke kus en liefs Lars -
08 April 2007 - 16:19
Lisa:
Haa Marije,
Ik wens je nog maals een hele goeie reis:D! En ook dat je daar veel plezier zal beleven met je "oppaskinderen"!
En ik kan wel begrijpen dat deze laatste week heel erg moeilijk was;)! Maarja, Ik moet nu eten!!!
HEEL VEEL PLEZIER IN COLORADO!
-XXXXXXXXXX- Lisa -
08 April 2007 - 17:55
Ronald:
Heej meid,
Alles goed???
Al helemaal op van de zenuwen??
Vast niet...wordt gewoon een periode om nooit te vergeten!
Wens je alle succes en hoop dat je echt een super tijd tegemoet gaat.
Kusjes Liefs
Dikke Knuf
Ronald -
09 April 2007 - 00:00
Linda:
Hey meid,
Goeie reis, en geniet ervan!!!!! Hoop snel weer van je te horen!
Pas goed op jezelf!
Groetjes Danho en Linda -
09 April 2007 - 00:16
Tineke:
Haaj Marije :D
Dan gaat het zo gebeuren ofny ;)
k wou je ff heel veel plezier wensen en hopelijk heb je het daar na je zin :D
maar k zal je vast wel een X weer spreken op msn ofzo;)
XxXxXxXxXxXx
Tineke -
09 April 2007 - 12:43
Danielle:
hey meid..
nou en nu ben je onderweg na Amerika!!
heel erg spannend en ik hoop dat je het er super naar je zin zult hebben, maar dat komt vast wel goed!
en we spreken elkaar vast heel snel..
en het feestje was super gezellig en afgelopen zaterdag ook!
liefs Danielle -
09 April 2007 - 14:27
Michelle:
Zo zo.. nu onderweg naar Amerika.. je hebt vast al kennis gemaakt met de andere nanny's.. wat zul je allemaal leuke dingen gaan beleven!!
Have fun! En ik zal je berichtjes blijven volgen..
p.s. oja ook veel coole foto's plaatsen haha.. voor degene die hier achter blijven!!
dikke kus mies -
10 April 2007 - 09:24
Ilse:
Heey meissy
Jah nu ben je in NY en is het begin van je avonturen begonnen..hopelijk heb je daar een hele mooie tijd..echt heel veel plezier..liefs ilse -
10 April 2007 - 09:57
Jolijn:
Heel veel plz! Ben echt jaloers op je ;)!
En tot volgend jaar dan maar:)!
Kus Jool -
10 April 2007 - 12:51
Danielle En Marieke:
Hallo, hoe was je vlucht!!
en hoe is het nu dan om op amerikaanse bodem te staan?
nou we denken dat het wel erg mooi zal zijn en we wachten het eertste verhaal af..
groetjes Marieke en Danielle
p.s: heb je al je verhalen in je dagboek gelezen? -
10 April 2007 - 13:34
Nicole :
Hoi Marij(k)e,benje goed over gekomen?Ik hoop het.We zullen het vast snel van je horen.Maak er een mooie tijd van meissie..!!Heel veel plezier daar aan de andere kant van de oceaan!!
liefs Frank,Nicole en Caitlin -
Kiek'n wat het wordt.
Groet'n Saskia
10 April 2007 - 16:28
Mama:
ik heb marije net gesproken ze was erg moe ze probeert vanavond naar een internet cafe te gaan donderdag vliegt ze door na colorado bij deze krijgt iedereen de grtjs
marije toi toi toi liefs pa en ma en dennis -
10 April 2007 - 19:35
Ine S.:
Hai Marije,
Wens je een hele fijne tijd in Amerika,we gaan je volgen op papier natuurlijk.
Groetjes Ine -
11 April 2007 - 08:05
Danny:
Ha Marije,
Hoest daar? Nog geen computer gevonden. Heel veel plezier. Groetjes Danny -
11 April 2007 - 17:45
Mama:
Marij heeft mij gevraagd of ik even op de site wil zetten dat ze niet op de site kon komen i.v.m.onderhoud site ze probeert het zondag donderdag vliegt ze door ze is al wezen shoppen.moest iedereen al vast bedanken voor alle berichtjes.En heeeeel veeeeel grtjs van marije