Weer een stapje verder... - Reisverslag uit Hengelo, Nederland van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu Weer een stapje verder... - Reisverslag uit Hengelo, Nederland van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

Weer een stapje verder...

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

29 Maart 2007 | Nederland, Hengelo

Zo, ik ben weer een paar stapjes dichter bij Amerika. Ik heb mijn vlucht informatie gekregen. Ik moet me maandag 9 april om 7.40 op schiphol zijn. Dan vlieg ik om 9.40 naar Frankfurt waar ik arriveer om 10.50. Als het goed is zijn daar nog andere au-pairs die samen met mij door vliegen naar New York.
In Frankfurt stap ik om 12.45 weer in het vliegtuig naar New York. Daar kom ik om 15.30 aan. Lekker snel dacht ik, maar het is natuurlijk New Yorkse tijd. Dus dat is half 10 hier..

Maar ik ben vandaag naar Amsterdam geweest. Ik moest om half 9 bij het consulaat zijn voor mijn visum. Damn, wat moet je daar lang wachten. Ik heb ruim een uur gewacht. Toen ik eindelijk aan de beurt was. Werd me wat gevraagd en kon ik weer wachten. Na dat wachten werd ik weer bij een loket gevraagd ..waar ze vroegen naar mijn ervaringen met kinderen en of ik na een jaar weer naar huis ging.. Toen ik dat allemaal had verteld. Is mijn aanvraag geaccepteerd en kon ik weer terug naar huis.

Nu zijn jullie weer een beetje op de hoogte..

Liefs Marije..

P.s. Als je op mijn site kijkt, laat dan ook even een berichtje achter;) thanks

• 29 Maart 2007 - 15:16

Lisa:

Haa Marije,
    Heb je al veel zin in 9 April?
    Ben je vanochtend al in Amsterdam geweest:O
    Das vroeg om half 9;)!
    Maarja, dat heb je er wel voor over he?
    Maar ik gaa weeer(brb)!
    Patat word koud..:P
    Hvj (als ik je niet meer spreek, veel plezier zaterdag;)!)
    Xxxx Lisa

• 30 Maart 2007 - 11:35

Theo De Haan:

Marije,

Dit wordt een heel andere ervaring dan achter de kassa zitten (nu weet je wie ik ben!!!). Zoals reeds gezegd, heel veel succes in "the USA".

Groetjes

Theo & Anita de Haan (haant@xs4all.nl)

• 30 Maart 2007 - 17:15

Danielle:

hey meissie...

nou nu is het dan eigenlijk wel zo'n beetje helemaal rond en dan kun je gaan!
    weet zeker dat het daar wel goed komt maar ga je wel missen hier..
    tot morgen!

Liefs Danielle

• 07 April 2007 - 12:57

Lotte De Boer:

Heey,Marije
    mooi huis! ! !
    Hoe is het?
    En wat heb je met het logboek die je van Charlotte hebt gekregen gedaan?(al iets ingeschreven?)
    Heb je grapjes gemaakt op 1 april of ben jij juist gefopt???
    XXXXX Lotte

• 07 April 2007 - 15:37

Karlijn:

Hoi marije, nog 2 nachten en dan is het al zover, spannend hoor. Ik hoorde dat je afscheidsfeestje erg gezellig was en dat je de klok mooi vond (gelukkig;)). Bij deze wil ik je héél veel plezier en succes wensen in Amerika, zal je berichten en foto's op deze site regelmatig bekijken!

xx Karlijn

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.