januari...
Door: Marije
Blijf op de hoogte en volg Marije
23 Januari 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
okej hier maar weer een verhaaltje van mij.. Vorige week ging de tijd wel langzaam en het gaat nu elke dag weer iets sneller.
Ik had me opgegeven voor kinderpsychologie. En zou 23 januari beginnen. Maar wat doet de school. Die cancelled de les (1 week van te voren) vanwege te weinig leerlingen.. Dus daar was ik mooi klaar mee.. ik zag me zelf al naar huis gaan in April. Maja ik ben naar school gegaan en toen hebben ze me in een andere klas gezet. Hij was wel vol maja.. ze moesten wel iets doen.. dus ik ga nu op maandagavond naar school en volg de opleiding: developmental educational psychology. Is geloof ik gericht op hoe je kinderen het best iets kunt leren.. dus ben benieuwd..
Vrijdag t/m zondag zijn we naar de bergen geweest.
Mijn ouders zo lief geweest om een skiles voor me te betalen.. Dankje wel!!
Ja ik ben nog nooit wezen skien..
Ze hebben ons eerst geleerd hoe we moesten remmen enzo.. gewoon de basisdingen.. daarna moesten we van zo'n baby bergje (magiccarpet) af daar ben ik 1x gevallen... en daarna ben ik nog 5x ik haha..
Na het bergje gingen we op een grote berg (Kokomo)Toen ik de lift uit moest ben ik meteen gevallen hahaha.. en daarna nog 3x in dezelfde rit naar beneden... en 1x was niet mijn schuld haha de skien kwamen los...
We zijn daarna nog een keer van Kokomo afgegaan en toen ben ik maar 1x gevallen.. Dus ik weet zeker als ik er nog een keer vanaf was gegaan dan was het goed gegaan haha;)
Zondag zijn we weer naar huis gegaan en ik had natuurlijk spierpijn.. Maandag was de spierpijn nog erger maar het was de moeite waard;)..
Nu ben ik weer druk aan het werk.. en zit weer helemaal in mijn ritme...
Owjah, Mijn ouders en broertje komen op 29 april hier... Jeeeej.. En neeee, ze komen niet met United Airlines.. Maar met British Airways je weet wel. De vliegtuig maatschappij die niet op de landigsbaan kan landen hahaa;)..
naja verder heb ik weinig te vertellen.. Behalve dat we bezig zijn om mijn eind datum te regelen.. Dus dat zal ik binnenkort ook wel weten..
Naja doeidoei
liefs
24 Januari 2008 - 17:42
Lisa:
Heee Marije,
Leuk dat je bent wezen skien! Je doet wel veel daar aan die kant he:P!
Maarj, nog veel plezier daar he, en tot het volgende verhaaltje!
Groetjes, Lisa V. -
29 Januari 2008 - 21:26
Dennis:
hoi hvj dikke kus je broertje -
03 Februari 2008 - 06:44
Mylotte:
Heey meid!
Hoe gaat het met jee? moet snel weer keer verhaaltje opzetten!:P
Nou maar met mij gaat het goed hoor, had je mijn kerstkaartje en mijn andere kaart al gekregen?
Btw ik heb nieuw werk he, dichtbij hengelo!
Maar hoe gaat het met jou? heb je de aupair als ontmoet bij mijn gastgezin? Ze wouden me terug hebben he voor nog 1 jaar.. begon nogal te twijfelen maar ga het denk ik niet doen hoor!
Hey meid nog veel plezier daar, hoop je snel keer te spreken op msn!
Kus mylotte -
10 Februari 2008 - 12:12
Saskia:
Hoi Marije,
Leuk om steeds te lezen hoe het met je gaat. Groet´n van mij.....S