Thanksgiving in Texas - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu Thanksgiving in Texas - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

Thanksgiving in Texas

Door: ik

Blijf op de hoogte en volg Marije

03 December 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hooi,

Nou dit was dus mijn 1ste Thanksgiving. De amerikaanse mensen vinden dat heel raar. Die snappen niet dat mensen geen Thanksgiving vieren..

Maar ik zal je dus een beetje over mijn dagen in texas vertellen..

We zijn op dinsdag middag vertrokken met: auto, vliegtuig, auto.. En kwamen daar rond 11 uur 's avonds in het hotel aan. Daar hebben we Kirby's zus gezien met haar kids en man uit Alaska, weet je nog;).. naja meteen daarna kids in bed gestopt en zelf een beetje geslapen..

Op woensdag zijn we naar Kirby's oma geweest. Is echt een hele lieve vrouw. Maar is heel moeilijk te been. Ze heeft overal hulp bij nodig. Daarna zijn we naar een Tante van Kirby geweest. (sorry maar weet alle namen niet meer)We hebben daar geluncht. Na de lunch zijn we terug naar het hotel gegaan. En heb ik gezwommen met de jongens en Maya.

Op donderdag was het dus zo ver.. Thanksgiving..
We gingen eerst naar Kirby's oma. En daarna weer naar die zelfde tante..
Nou eerst kreeg ik dus van iedereen te horen dat het belachelijk was dat wij geen thanksgiving vieren. En daarna moesten we dus eten.. Jaah, het gaat allemaal om Turkey eten. Het was wel goed eten. Maar we aten al om 1 uur 's middags. En omdat iedereen je aanspoort omdoor te eten. Was ik 's avonds nog steeds vol van de lunch en heb toen niks gegeten haha..
We hadden: Pompoenen taart (is heel goed;)), Turkey, gepureerde aardappelen, verschillende bonen, allerlei dingen met bieten er in.. Het was echt anders dan in Nederland. Sommige dingen vond ik lekker en andere dingen totaal niet..
We zijn daar gebleven van 1 tot 9.. Het was niet heel echt boeiend. Het was gewoon praten met de hele familie. Op je nintendo spelen. En genieten van de sneeuw.. Want jaah, het sneeuwde in Texas.. Het sneeuwt dus nooit in Texas behalve als wij er zijn haha;)..

Op vrijdag zijn we naar het winkelcentrum geweest. Want wat blijkt nou, de dag na thanksgiving hebben alle winkels mega grote uitverkoop. Winkels gaan open om 4 uur 's ochtends of 's nachts.. hoe je het ook wilt noemen..
En mensen staan al voor de deur om 10 uur de vorige avond.. Echt belachelijk haha.. Maar wel grappig;)

Op zaterdag zijn we naar de bioscoop geweest met een boel kids van de hele familie.. het was de film Enchanted. Met Mc. Dreamy van Grey's Anatomy.. Is echt leuke film..!! Caden was wel in slaap gevallen.. Maar dat kwam omdat hij veel minder slaap had gehad dan normaal gesproken haha..

Daarna zijn we naar een andere Tante gegaan en hebben daar Texas(se) barbeque gegeten.. Was ook zeer goed.. heb nog maar ff wat extra pompoentaart gehaald.. want dat zou waarschijnlijk 1 van de laatste keren zijn dat ik het zou eten;).. Daarna afscheid genomen van iedereen en toen weer terug naar het hotel..

Op zondag moesten we weer vroeg uit bed.. en zijn we naar huis gegaan..

Ik heb niet zoveel verteld over de familie.. maar ik heb geen idee wat ik moet vertellen.. Het was heel leuk om Kristy, Maya, Lea en Sasson weer te zien.. maar ik zou verder ook nie weten wat ik er over moet zeggen.. Hoop dat ik ze nog zie voor dat ik weg ga..

En voor degene die het nog niet weten.. Ik denk dat iedereen het bijna wel weet.. Ik blijf t/m (eind) augustus..

naja check mijn site nog even.. Daar staan foto's op van Florida

heel veel liefs

• 03 December 2007 - 17:37

Lisa,:

Nou, het was dus gezellig met Thanksgiving!! Mooi!
    Veel plezier met de kinderen daar en de leuke uitjes die je waarschijnlijk nog wel gaat maken en tot het volgende berichtje dan maar weer he;)!

Liefss.. Lisa

• 04 December 2007 - 08:51

Paul Beuvink:

Hallo Marije,
    We horen wel het nodige via je vader. We vinden het super dat je het zo naar je zin hebt. Geniet er maar lekker van want voor je het weet is de tijd om, alvast fijne dagen toegewenst. Groeten Paul

• 04 December 2007 - 21:12

Elly En Jan:

Eindelijk weer een berichtje van ons,je hebt het nog steeds naar je zin merken we wel.Je blijft dus nog tot augustus, dan bevalt het jou wel goed in de states.
    We blijven je volgen en wensen je alvast hele fijne feestdagen.

• 10 December 2007 - 14:49

Michelle:

Hoi Marije!

Bedankt voor je mooie kerstkaart! Echt cool! En zeker origineel! Heb hem net vandaag ontvangen!

ook ik heb nu een site, net zo een als jou!

michelleholtkamp.waarbenjij.nu

ik wil jou site toevoegen aan de mijne.. heb dat bij anderen gezien, ik ben er echter nog niet achter hoe dat moet!

Nou doeiiiiiiiiii

• 10 December 2007 - 15:51

Mylotte:

heej wijfie!

Hoe gaat ie dan? Hej echt super lief die kerstkaart! heb hem net gekregen en dacht laat ik gelijk ff berichtje plaatsen.. maar echt super gaaf zeg!!:)
    Wat is Rowan trouwens groot geworden zeg.. haha haar hoofd is een stuk ouder er uit gaan zien! Nou meid veel plezier daar nog, en binnekort komt mijn kaartje er ook aan;) alleen moet nog op zoek naar de perfecte kaart voor je.. haha..
    Groetjes aan het de familie..
    kus mylotte

• 20 December 2007 - 19:55

Ine:

Hoi Marije,

Even een berichtje van mij. Chris en ik wensen je hele fijne feestdagen en een heel gezond en gelukkig nieuwjaar.
    Liefs Ine S.