Weer een verhaaltje;) - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu Weer een verhaaltje;) - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

Weer een verhaaltje;)

Door: ik

Blijf op de hoogte en volg Marije

24 September 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village

hoooi,

Vorige week Zaterdag zijn Mylotte en ik eerst naar het nederlandse winkeltje geweest.. Waar ik snoepjes, appeltaartmix(aupairmeeting), brinta en muisjes heb gehaald.

Daarna zijn we naar een "picknick" in mijn buurt geweest. Was wel even gezellig.

Na een half uurtje zijn we doorgegaan naar de andere "picknick" met de nederlanders. Daar hebben we een man leren kennen die hier sinds Maart woont. Met zijn vrouw en 3 kinderen. En toen hij hoorde dat Myl en ik aupairs waren. Wou hij daar wel graag info over. Want daar zaten hun ook over te denken.. Dus dat was wel ff gezellig..

De vrouw die ons had uitgenodigd om langs te komen woont hier al 25 jaar. Maar ze vroeg mij en Mylotte ook in 1x om nog een x voordat Myl naar huis ging. Uiteten te gaan met haar.. Dat vonden we een beetje (heeeeeeel erg) raar want ze kende ons net een paar uur.. Maja dat hebben we maar nie gezegd

Daarna zijn we naar huis gegaan en hebben we opgepast op 2 tweelingen onder de 2 jaar. De jongens waren naar een honkbal wedstrijd.
Het was een hele onderneming en ik was blij dat Mylotte er bij was. Ik had weer echt even het gevoel om op een kinderdagverblijf te zijn haha..

Maar we zijn met ze wezen wandelen en dat vonden ze geweldig. We hebben geen problemen met ze gehad. En die 2 kindjes heten Lucas en Lilliane ze noemen haar lili. Maar die eten echt veel. En ik ben blij dat ik hun aupair nie ben.. want dan was ik binnen 1 week al door mijn rug gegaan... damn, wat zijn die kids zwaar zeg.. ;)

Vorige week zondag heb ik Mylotte een armbandje gegeven. Die is alvast voor haar afscheid. En afgelopen vrijdag heb ik haar een broek gegeven waar ik en de kinderen allemaal dingen op hebben geschreven met textielverf. Vond ze ook heel leuk. Nou ik ben benieuwd of ze hem in het vliegtuig gaat aantrekken haha..

Afgelopen vrijdag zijn we ook naar de bios geweest. Eerst hebben we op Anna gewacht want die wou met ons mee. Bleek dat ze verdwaald was. Mylotte en ik hebben 2 uur gewacht en toen belde Anna op dat we wel mochten gaan. Ze heeft gewoon 1 grote fout gemaakt. Ze had naar haar gastmoeder geluisterd i.p.v naar de routebeschrijving via internet haha.. maja maakt nie uit. Gebeurd is gebeurd.

We zijn naar de film The Brave One geweest met Jodie Foster. Ik vond het een goeie film..!!

Afgelopen zaterdag zijn we nog ff naar het winkelcentrum geweest. Want ik ging naar een hotel kijken voor in Januari want dan heb ik 10 dagen vrij. En het winkelcentrum zit daar 3 min. vandaan.

Verder heb ik eigenlijk niet echt veel boeiends gedaan..

Naja ik stop er mee..

Doeidoei

• 24 September 2007 - 07:24

Ronald:

Heej heej,

Alles loopt blijkbaar allemaal wel lekker daar, en das fijn om te horen.
    Zoals ik het allemaal lees doe je eigenlijk best veel leuke dingen:)
    Vreemd idd dat die vrouw jullie al zo snel uit eten vroeg.Maar ja wie weet wordt het wel heel gezellig;)
    Naja, wens je nog steeds als altijd heel veel plezier daaro.
    Groetjes Liefs
    Ronald

• 24 September 2007 - 16:06

Lisa,:

Heee Marije,

Weer een leuke week voorbij:D! Wat erg dat ze hun zo veeel eten geven:P! Alles is nog steeds goed en een leuk kado aan die Mylotte, die broek met textielverf beschilderen! Je doet echt allemaal leuke dingen daar! En erg leuk om het allemaal te lezen!
    Nja, ik wens je nog veel plezier daar!

XxX Lisa

• 25 September 2007 - 15:07

Christa:

hai hai

Jij maakt zo nog eens wat mee.
    Maar volgens mij heb je vergeten te vertellen dat je ook nog wel eens schoenen koopt.
    Afgelopen week heb je volgens mij nog 2 paar gekocht.
    Jij hebt echt een schoenen tik.
    Je lijkt op je tante.
    Het zal wel in de genen zitten.
    Ben benieuwd wanneer je weer gaat shoppen
    want dat is wel je grootste hobby.
    Komt goed uit dat je straks in de vakantie naast het winkelcentrum zit.
    En dan begint daar natuurlijk net de uitverkoop (outlet.)Ik wens je nog heel veel plezier daar.
    En geniet ervan
    xxx grtjs
    christa

• 02 Oktober 2007 - 19:13

Ine:

Ha Marije,

Das lang geleden dat ik wat heb laten horen.Ben blij dat je het nog steeds zo naar je zin hebt.Wij zijn net terug van 2 weekjes Gran Canaria was ook geweldig, prachtig weer,beter dan hier.
    Wens je nog heel veel plezier,je kunt al bijna aftellen.

Veel liefs Ine S.

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.