drukke week, - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu drukke week, - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

drukke week,

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

07 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village

Ik ben afgelopen week weer behoorlijk druk geweest. Omdat ik namelijk in het weekend vrij was heeft Kirby me in 4,5dag 45 uur in geplant. Dus dat was mooi vol. Maja de jongens waren op kamp dus die moest ik ophalen en naar karate brengen enzo..

Op woensdagavond ben ik samen met Anni (duitse aupair) naar Mylotte gegaan. Maar ik was gek genoeg om Anni op te halen. Dus ik moest van mijn huis eerst 30 min. naar Anni rijden. Dan van Anni's huis naar Mylotte dat is ook een uur. En natuurlijk komt Marije wel weer in de file te staan dus duurde i.p.v. 1 uur anderhalf uur. Toen kwamen we daar eindelijk bleek dat Mylotte net ruzie had gehad met haar gastmoeder over het benzine geld. Want Mylotte betaalde al een paar weken benzine geld voor iets wat de gastouders eigenlijk moeten betalen. Dus het was zeer gezellig. Ik was pas om half 11 terug..

Vrijdag kwam Mylotte naar mij toe. Ze zou het weekend bij me slapen. Dus vrijdagavond zijn we wezen poolen. Anni was op een gegeven echt vervelend. Eerst zei ze de hele tijd dat ik verliefd was op een jongen die ik niet eens kende. En daarna ging ze Mylotte irriteren. Met een wc-ontstopper ging ze achter Mylotte aanrennen in de wc.
Ik heb 's avonds terug gereden want Mylotte had 2 biertjes op;) Jaaaah, ze heeft een valse id hierow;)..

Zaterdag zijn we naar Waterworld geweest een heel groot water park;).. En mijn lieve ouders hebben de kaartjes voor mij en Mylotte betaald. Nogmaals bedankt!! Jullie zijn schatten.. haha..
Zaterdagavond zijn we naar een club geweest. De entree was wel 20 dollar. Maja je wilt wat. Het was heel gezellig. Maar wel ontzettend warm. Ik had het ook goed voor elkaar want van de 5 drankjes heb ik er maar 1 hoeven te balen:D.. Dus Charleen (zuid-afrikaanse aupair) en Mylotten vonden het wel een beetje gemeen, want hun moesten er wel steeds voor betalen haha..
We kwamen om 2 uur 's nachts weer terug. Maar het was een zeer geslaagd avondje.

Zondag zijn we pas rond kwart voor 2 uit huis hier weg gegaan. We gingen naar Six Flags maar toen we daar eenmaal waren hadden we geen zin meer. Dus we zijn er maar 30 min. gebleven en zijn nergens ingeweest. We waren echt kapot. We hadden het gevoel dat we een kater hadden terwijl we niks hadden gedronken haha..

Na SixFlags zijn we maar wezen scrapbooken voor anderhalf uur. Mooi weer 6 pagina's af. Jippie:D..

Naja ik heb volgens mij wel weer genoeg verteld..

Doeidoei..

• 07 Augustus 2007 - 09:00

Lisa:

Wat leuk:D!
    Die Anni is ook niet bepaald gezellig, en dat je haar dan eerst op ging halen:P Hahah, maarja, de club van 20 dollar was wel leuk las ik:D! Mooi(A)!
    Ik ga nu hardlopen dus ik laat nog wel een andere keer een berichtje achter!

xx Lisa

• 07 Augustus 2007 - 21:07

Ronald:

Jaja kwam weer een berichtje achterlaten.
    Door dat gedoe met e-mail adressen liep het ff in de soep enzo. But I'm back!
    Wat stom zeg dat je Six Flags dan in ene niets aan vondt. Ik had me daar met een fikse kater ook wel vermaakt denk ik.
    Maar goed je kan het met jezelf goed maken he, als je terug bent:P
    En waarom regel je voor jezelf ook ni ff zo een valse id dan? Best relaxed kan je tenminste btje fatsoenlijk stappen als je een keer vrij bent;)
    Je wordt hier met het stappen wel gemist hoor. Zijn al een fiks aantal keren naar Zak geweest. Echt uitermate vette feestjes daaro. Maar ook dat gaan we nog wel inhalen.

Ik ga maar weer eens kappen.
    En hopelijk dat ik je volgende berichtje niet mis!
    Groetjes Liefs vanuit het duistere Hengelo:P
    xx

• 09 Augustus 2007 - 17:21

Harold En Tini.:

Hallo Marije,
    Het blijft wel iedere keer een verrassing wat je weer beleefd hebt.Ik vind het wel onvoorstelbaar dat je zoveel dingen kunt doen.Geweldig hoor.Wij zijn een week naar Zeeland en een week naar Zuid-Limburg geweest.Vonden we ook geweldig.Wij wensen je het allerbeste.
    Groetjes.

• 17 Augustus 2007 - 17:32

Edith Beuvink:

Hoi Marije,

Wat super gaaf, wat je allemaal meemaakt, het is een hele ervaring en die nemen ze je in ieder geval niet af, toch? Ik hoor van je moeder dat je het goed getroffen hebt met je Amerikaanse ouders, hartstikke leuk. Zoals je weet ben ik weer thuis na mijn revalidatie periode in het Roessingh en het gaat goed vooruit, maar ja alles met al duurt het nog een half jaar voor ik weer de oude ben, ( maar het komt weer goed) Marije nog bedankt voor je kaarten en het deed mij goed dat je meegeleeft hebt. Nog een hele fijne tijd en ik schrijf je nog wel een keer. groetjes van Paul, Edith en Stephanie Beuvink

Marije

Ik gebruik dit dagboek zodat iedereen mijn avonturen kan volgen in Amerika. Ik zal eerst even uitleggen wat ik van plan ben te gaan doen in de USA. Ik ben voor een jaar naar Amerika als aupair. Ik pas hier op 2 jongens van 7 jaar Caden en Tucker. En 2 meiden van 2 jaar Rowan en Finley. Ja, je leest het goed. Ik heb 2 tweelingen. Maar het is ontzettend leuk. Ik hou jullie op de hoogte. Liefs Marije p.s. foto's kun je op http://members.home.nl/marijezanderink vinden.