week 10 is voorbij.. - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu week 10 is voorbij.. - Reisverslag uit Cherry Hills Village, Verenigde Staten van Marije Zanderink - WaarBenJij.nu

week 10 is voorbij..

Door: Marije Zanderink

Blijf op de hoogte en volg Marije

27 Juni 2007 | Verenigde Staten, Cherry Hills Village

heej,

De tijd vliegt hier echt voorbij.. Maar dat vind ik wel een zeer goed teken..

De jongens zijn vorige week op kamp geweest dus ik had alleen de meisjes. Dat was ook wel weer ff lekker..

De koffers inpakken voor de jongens deed Kirby maar ze had voor elke dag de kleren in een zakje gedaan. Met een klein cadeautje erbij. Ik had haar verteld en jeff ook: dat de jongens niet elke dag nieuwe kleren aan gingen doen. Maar ze geloofde ons niet. Jeff had dus een nachtmerrie gehad dat Tucker bij 1 van de leiding in bed kroop. En Kirby dat Caden 's nachts gillend wakker werd. En ik kon ze beiden gerust stellen haha.. Zeggen dat er niks gebeurde en dat als er echt iets erg was ze wel gebeld zouden worden..
Toen de jongen vrijdags thuis kwamen heb ik ze ook gevraagd of Tucker bij iemand anders in bed was gekropen en hij zei: Nee, ben je gek? En Caden heb ik gevraagd: Ben je 's nachts gillend wakker geworden omdat je naar huis wou: Nee, ik heb aan 1 stuk doorgeslapen. En nu willen ze volgend jaar 2 weken op kamp.
Ook hebben we de koffers nagekeken en ja hoor.. ze hebben alleen een schoon t-shirt elke dag aan getrokken en niks anders haha..

Maar nu hebben we een klein probleempje met de meisjes. Ze trekken hun luiers steeds uit. Eerst deden ze het alleen in bed, maar nu dus ook als ze spelen. De meiden waren laatst aan het spelen, heel gezellig dus ik dacht: "ik stoor ze niet". Komt Finley even later naar me toe gelopen en zie ik het broekje wat onder haar jurk zit heel laag hangen. Dus ik dacht: Die luier kan nog niet zo vol zijn. Dus ik kijken was haar broekje ook nat. Wat blijkt nou ze had de bevestigingsstrips aan elkaar vast gemaakt. En de voorkant van de luier hing los. Ik heb geen idee hoe ze het voor elkaar kreeg. En vandaag heeft Rowan Kirby ondergeplast omdat Kirby niet in de gaten had dat ze haar luier had uitgedaan, ze had hem zelfs vastgetapet.. Jaja het gaat hier heel goed..

Vrijdag heb ik Mylotte opgehaald want haar auto was kapot. Toen hebben we hier ff gegeten en echt op het laatste moment hebben we beslist dat we naar de film: Knocked Up wouden gaan.. Dus wij daar na toe rezen om kwart voor 8. En het probleem hier in Amerika is: je krijgt geen stoel aangewezen dus je moet "vechten" om een goed plaatsje.
Maar het is echt een super goeie film!! Dus KIJKEN!!

Zaterdag zijn Mylotte en ik nog ff wezen shoppen. Want we wouden 's avonds de stad in. Dus ik had 3 leuke truitjes gekocht. En mylotte wou er heel graag 1 aan. En ja hoor, 's avonds heeft zij een jongen achter zich aanlopen.. Een mexicaan niet dat ik probleem heb met mexicanen. Maar dit was niet eens een leuke. En naar mij kwamen al die lui die er uit zien alsof ze lid zijn van een gang. Dus daar was ik ook niet zo blij mee. Maar Mylotte en ik gaan binnenkort wel een x naar een andere club toe. Want deze was niet zo leuk.

Er was zondag ook een ongeluk voor de neus van mylotte en mij gebeurd..
Er stonden naast ons 6 motoren..
Die deden een wedstrijdje wie het snelst weg kon rijden bij het stoplicht..
En achter de bult zag ik in 1x rook.. dus net op het moment dat ik wou zeggen tegen mylotte:
zie je dat? zagen we een motor op de grond liggen.. de bestuurder liep alweer..
wat ons verbaasde want hij droeg geen helm.. Dat is hier niet verplicht..
Daarna zijn we doorgegaan naar een winkel. Waar ik even een Levi's broek heb gekocht voor $9,- dus dat is geen geld..

naja ik stop er maar weer mee.. doeidoei.. liefs Marije

p.s. laat ff een reactie achter;)

• 27 Juni 2007 - 06:18

Lars:

Heey Marije!

Leuk hoor al die verhalen! Je maakt heel wat mee daar. 9 dollar is geen geld, dus een koffer kopen en volladen met kleding ;) Haha

Nou veel plezier verder en ik spreek je binnenkort vast wel weer een keer!

Liefs Lars

• 27 Juni 2007 - 08:15

Danielle:

hey meissie..

dat is niet erg duur nee, lijkt Turkije wel daar zijn de kleren ook zo goedkoop heb daar best veel kleren gekocht! maar mis Turkije wel, wil graag terug dat weer hier is niet wat! maar gezellige boel daar met die meiden of niet haha!
    en wat fijn dat de tijd zo snel voorbij gaat, je hebt het echt wel naar je zin en dat is leuk om te horen!
    ben benieuwd na je foto's want die heb ik al een tijdje niet gezien!

Liefs Danielle

• 27 Juni 2007 - 10:54

Lisa,:

Hee Marije,

Wat leeuk:D! En grappig van die luiers:P Die vind ik echt grappig;)! Maarja, je hebt het daar leuk las ik? Fijn:D!

Kusjeeee(K) Lisa

• 27 Juni 2007 - 14:40

Ronald.:

Heej marije,

Mooi dat de tijd daar zo om vliegt. Zegt genoeg lijkt mij:)

Wel relaxt dat je een tijdje maar met 2 kids hebt gezeten. En met het volgende kamp dus wat minder kleren mee:P

Lastig of niet als de meisjes wat groter worden. Wordt vast nog wel een keer een luier gevecht daaro:P

Lees dat je met Mylotte ook wel weer zat gedaan hebt afgelopen tijd, gezellig! Hoe heeft zij haar auto kapot gekregen dan??? Toch niet een ongeluk net als die dwaze motorrijders of wel, heb je ze nog geholpen of alleen uitgelachen?

En...neem voor mij ook ff een slee kleding mee dan:P Bedoel als het toch niets kost(A)

Spreek je snel weer en nog veel fun daaro!
    Kusje Liefs
    Ronald

• 27 Juni 2007 - 18:59

Annette:

Hoi alweer,

Allereerst bedankt voor je leuke kaartje. Ik was aangenaam verrast.En tuurlijk volg ik je avonturen. Als ik nog jong was (hmmmmmmmmmm) zou ik dat ook zo allemaal kunnen doen. Door het lezen van je site kan ik alleen maar denken goed zo!!!!!!Geniet van de ervaringen en de belevenissen daaro. Voor je het weet ben je weer terug in het saaie Nederland :-)en zit je weer in het normale ritme.....

Pas je wel even op met al die louge figuren en mexiaantjes

Geniet ervan en tot een volgende keer
    heel veel groetjes van mij, en nogmaals heel erg leuk van je kaartje doeggg

Annette

• 27 Juni 2007 - 19:24

Michelle:

Hoi Hoi Marije!
    Wat een lekker lange update;) ennuh wat is dat met die rare mexicaantjes en gangbangers haha.. een beetje verkeerde club uitgezocht !! maar ja heb je dat ook weer een keer meegemaakt! nu nog op zoek naar een betere club!

Ennuh ik hoorde van dennis dat jij ook bestellingen op neemt voor kleren :P dussuh wat heb je in de aanbieding?! een levi's broek misschien van 9 dollar?! :P :P

Ach ja ik had vandaag mijn stagebeoordeling en ik heb een dikke 8 gekregen en ben helemaal blij. ook hebben ze mij een tijdelijke baan aangeboden! maar dat kan ik helaas niet combineren met school. anders had ik het meteen gedaa, ik vind het werk echt super leuk!
    Nou ja het bericht wordt te lang. dussss doeiiiiiiiiiiii (K) Michelle

• 29 Juni 2007 - 14:51

Ine S.,:

Hoi Marije,

Zal ook nog eens weer wat van me laten horen.Geniet nog steeds van je mooie verhalen.Ben blij dat je het er zo naar je zin hebt.
    Geniet er nog van en de groetjes.

Liefs Ine.